SPONSOR BANNER
FORSIDE | EVENTKALENDER | AFHOLDTE EVENTS | BILPROFILER | MARKEDSPLADS | FORUM | NYHEDER | KONKURRENCER | LINKS | KONTAKT
SPONSOR BANNER
[NYHEDER]
De kendtes fede biler...
Er man kendt og populær, så følger der oftest også...
[AFHOLDTE EVENTS]
Bilmesse & Brugtmarked - Forårsmessen ...
Selvom foråret på ingen måde havde vist sig og vi hver uge ...
[NYHEDER]
Konkurrencer til de kør...
12 måneders fri benzin, en køretur i drømmebilen eller...
[NYHEDER]
Ford tilbyder tuning med fabri...
Eftermonteret udstyr udviklet særligt til Fords modeller fra en r&ae...
[NYHEDER]
Vi kårer Årets Gr&...
Et fantastisk bilår med rigtig mange spændende nyheder og mode...
REDAKTIONEN
Her på siden kan du se hele holdet bag Bilmesser.dk. Vi søger hele tiden nye folk, der er friske og har
lysten til at være en del af et serieøst og engageret team. Render du rundt med en lille fotograf i maven
eller har du lyst til at skrive om alt, hvad der rører sig i bilverdenen, så er det måske dig vi søger.

Klik her for at læse mere om mulighederne


Navn: Lasse Petersen - Sjælland
Stilling: Stifter, Fotograf, Skribent m.m.
Kontakt: kontakt@bilmesser.dk
Lasse er stifter af Bilmesser.dk og har gennem flere år deltaget i alle former for events i hele landet. Lasse organiserer den daglige drift, sponsorer samt de aktiviteter Bilmesser.dk begår sig i. Han er ligeledes at finde med kameraet rundt til diverse arrangementer.
Navn: Kristoffer Petersen - Sjælland
Stilling: Medstifter, Programmør
Kontakt: kontakt@bilmesser.dk
Kristoffer er medstifter af Bilmesser.dk og står for den tekniske del af udviklingen på siden. Har du nogen ideer til nye funktioner eller andet, kan du altid foreslå det til Kristoffer, da han er åben for alle skøre ideer.
Navn: Helena Henriette Jensen - Sjælland
Stilling: Fotograf og Skribent
Kontakt: hh@bilmesser.dk
Henriette er skribent og fotograf på Bilmesser.dk og biler betyder utroligt meget for hende, da det er hendes allerstørste interesse og hun forsøger, at involvere sig så meget som muligt, i alt der har med biler at gøre. Helena er at finde til stortset alle arrangementer i DK.
Navn: Morten Svendsen - Sjælland
Stilling: Fotograf og Skribent
Kontakt: ms@bilmesser.dk
Morten er en super engageret fotograf, som altid har kunnet lide stylet biler, og har fra barns ben altid kigget efter dem på gaden. Han har stort set altid et kamera på skuldren, da han ikke vil misse det gode øjeblik.
Navn: Kasper Kjøller - Sjælland
Stilling: Fotograf og Skribent
Kontakt: kj@bilmesser.dk
Kasper er en passioneret, dygtig og engageret fotograf som siden sit første kamera, altid har haft en stor interesse for biler og motorsport. Kasper har øje for detaljerne og altid parat til nye udfordringer, for at dygtiggøre sig.
Navn: Marc Hvenegaard - Sjælland
Stilling: Skribent
Kontakt: mhg@bilmesser.dk
Marc's passion for biler startede egentlig først da han fik sin første bil. Derfra er interessen for biler dog vokset stødt og den dag i dag bruger han meget tid på at læse om alt indenfor bilverdenen dog har specielt Audi en stor interesse hos ham.
Navn: Thomas Skovgaard Mortensen - Sjælland
Stilling: Fotograf og Skribent
Kontakt: tsm@bilmesser.dk
Thomas har lige siden sit første spejlreflekskamera, haft en stor passion for billeder og har fra helt lille været meget interesseret i biler. Biler fylder derfor en stor del af hans hverdag, og det blandet med fotografering, giver den helt perfekte blanding.
Navn: Steffen Knudsen - Sjælland
Stilling: Fotograf og Skribent
Kontakt: sk@bilmesser.dk
Steffen er en super dygtig og engageret fotograf der virkelig er ét med sit kamera. Steffen er at finde til diverse arrangementer rundt i hele landet, hvor han altid er på jagt efter det perfekte billede. Han er utrolig engageret i sit arbejde og går op i det med liv og sjæl.
Navn: Martin Jæger - Jylland
Stilling: Fotograf og Skribent
Kontakt: mj@bilmesser.dk
Martin der til daglig læser til smed, har altid haft en passion for biler og fotografering. Han er super engageret og kreativ med kameraet og er altid på jagt efter de helt rigtige skud. Martin er at finde til de fleste arrangementer i Jylland, hvor du altid kan hive fat i ham.
Navn: Mogge Ågren - Sverige
Stilling: Fotograf og Skribent
Kontakt: maa@bilmesser.dk
Mogge har altid været interesseret biler og foto. Han har kørt stylede og tunede biler lige siden han fik sit kørekort. Mogge er fra Sverige, hvor han rejser landet rundt for at lave de bedste billeder. Han er en utrolig perfektionist, der bruger meget tid på at lave de bedste billeder.
Navn: Alexandra Gröndahl - Sverige
Stilling: Fotograf og Skribent
Kontakt: ag@bilmesser.dk
For Alexandra har passionen og interessen for foto og biler altid været der. Den er dog steget markant efter, at hun har fundet en at dele den med. Alexandra er at finde til størstedelen af alle svenske træf. Alexandra har øje for de gode billeder og ser altid frem til, at komme hjem og redigere dem.