SPONSOR BANNER
FORSIDE | EVENTKALENDER | AFHOLDTE EVENTS | BILPROFILER | MARKEDSPLADS | FORUM | NYHEDER | KONKURRENCER | LINKS | KONTAKT
De kendtes fede biler
2018-07-19 16:24:55 - Af Lasse Petersen  Foto: arkiv

Er man kendt og populær, så følger der oftest også et liv i sus og dus med dertilhørende store summer penge. At have en fed bil har også noget med status at gøre. Vi viser herunder hvilke biler de forskellige berømtheder har.

2018.07.19de-kendtes-fede-biler.jpgDer kan være en hel del fordele forbundet med at være kendt. Èn af dem er det faktum, at berømmelse ofte fører til en solid og stærk økonomi. Med de ekstra penge på kistebunden skulle der jo nok være mulighed for at investere i minimum en (hvis ikke flere) lækre og imponerende biler. Det er i hvert fald netop det mange af verdens berømtheder har valgt at spendere en stor del af deres formue på – og det kan vi sagtens forstå!

Når farven ikke komplimenterer bilen
Først på listen over de rige og berømtes biler finder vi modellen og skuespilleren Paris Hilton, der nok primært er kendt grundet hendes status som enearving til Hilton-hotel formuen og på grund af hendes ofte udsvævende kærlighedsliv samt eskapader rundt om i det amerikanske gadebillede og på TV. Mange vil nok mene, at Paris har valgt helt rigtigt, når det kommer til hendes valg af bilmodeller, der består af ikke mindre end to Bentley Continental (hvoraf den ene er en GT), en skinnende rød Ferrari California og hendes foretrukne køretøj; en Lexus LFA. 

Derimod kan hendes valg af farve til den ene Bentley med stor sandsynlighed chokere de fleste – især når det kommer til den mandlige del af befolkningen. Ikke desto mindre har Paris fået den højtrespekterede bilproducent til at lave den enestående GT-model i en tøset pink farve, der ved synet nok vil få de fleste til at tænke på en stor candyfloss.

Når det føles godt at passe på miljøet
Træder vi et par skridt væk fra Hilton-scenen og over til gaming-industrien, finder vi den kendte og professionelle pokerstjerne Daniel Negreanu fra Team PokerStars, der gennem længere tid har haft en svaghed for smarte og unikke designs og interiør til sit hjem. Når det kommer til valg af bil, bevarer Negreanu sin exceptionelt gode smag. Her prydes carporten af en lækker og miljøvenlig øse – dog er det langt fra den bilmodel vi kårede til 2017’s grønne bil

Nej, på det punkt vil de fleste nok mene, at Negreanus valg af grøn bil får en Volkswagen Passat GTE til at ligne vand. Pokerstjernens har nemlig købt sig en Tesla Model S, der kan gøre de fleste grønne af misundelse. Drømmer du ligeledes om at fylde carporten med luksusbilen er den gode nyhed, at prisen på en Tesla Model S er faldet med rundregnet 200.000 kr. Prisfaldet skyldes de nye regler for afgifter, der sidste år trådte i kraft herhjemme.

Når bilindustriens store personlighed skal vælge bil
Sidste famøse person, vi har i kikkerten i denne omgang, er Jeremy Clarkson fra det verdenskendte og toptunet program Top Gear. De fleste bilfans er formentligt ivrige efter at få at vide, hvad en person som ham har besluttet sig for at gøre til sit private køretøj.

Så lad trommehvirvlerne lyde for her kommer det længeventede svar: Clarkson har kastet sin kærlighed på en Ferrari F353 og den dertilhørende V8-motor. Ej at forglemme hans mange andre biler, der blandt andet består af en Range Rover TDV8 Vogue SE, en Mercedes 600 Grosser og en Lamborghini Gallardo Spyder. Dog fortæller Clarkson, at han har fortrudt købet af GTS-versionen af Ferrarien, hvilket man måske bør have in mente, i tilfælde af at man får råd til en lille lækker Ferrari.SPONSOR BANNER
[NYHEDER]
De kendtes fede biler...
Er man kendt og populær, så følger der oftest også...
[AFHOLDTE EVENTS]
Bilmesse & Brugtmarked - Forå...
Selvom foråret på ingen måde havde vist sig og vi hver uge blev overra...
[NYHEDER]
Konkurrencer til de k&osl...
12 måneders fri benzin, en køretur i drømmebilen eller...
[NYHEDER]
Ford tilbyder tuning med ...
Eftermonteret udstyr udviklet særligt til Fords modeller fra en r&ae...
[NYHEDER]
Vi kårer Året...
Et fantastisk bilår med rigtig mange spændende nyheder og mode...
kommentarer
Skriv besked..

SPONSOR BANNER