SPONSOR BANNER
FORSIDE | EVENTKALENDER | AFHOLDTE EVENTS | BILPROFILER | MARKEDSPLADS | FORUM | NYHEDER | KONKURRENCER | LINKS | KONTAKT
Vi kårer Årets Grønne Bil 2017
2017-12-15 10:52:06 - Af Redaktionen  Foto: Volkswagen

Et fantastisk bilår med rigtig mange spændende nyheder og modeller går på hæld. Mange bilmodeller har overrasket os alle, men hvilken bil har gjort det en tand bedre og fortjener titlen som Årets Grønne Bil 2017?

2017.12.15Bedste-groenne-bil-2017.jpg2017 er ved at gå på hæld. Det har været et godt bilår med masser af nye lækre modeller som Porsche 911 Carrera T, den nye Ford Mustang og Toyotas fornyelse af deres legendariske Land Cruiser - men hvilken bil har gjort det bedst i kategorien som Årets Grønne Bil?

For at kunne svare på det, er det nødvendigt at indsnævre kategorien ”grøn bil” en anelse. Vi har her valgt at se bort fra alle elbiler, da de stadig byder på en række begrænsninger og ikke formår at erstatte den almindelige bil fuldt ud - især når det kommer til at køre store kilometermæssige distancer.

I stedet falder vores valg på en hybridbil, der med sin blanding af en forbrændingsmotor og elmotor gør et godt stykke arbejde, når det kommer til at passe bedre på miljøet. Engang var hybridbilerne kun for miljøbevidste personer, som ville spare på brændsel, men med lanceringen af en række lækre hybridmodeller fra bilmærker som BMW, Toyota, Volkswagen og Volvo har hybridbilerne udviklet sig til, hvad man mere eller mindre kan kalde allemandseje.

Vores valg af årets bedste grønne bil falder på en rummelig hybridbil. Denne passer til alle situationer, har plads til hele familien og kan endda bruges som firmabil. Alt dette uden at gå på kompromis med det indvendige og udvendige design. På ydresiden ligner den blot standardudgaven, men det blå GTE logo fortæller, at vi har at gøre med en højtteknologisk plug-in hybridbil. Mine damer og herrer, vores valg af bedste grønne bil 2017 falder på Volkswagen Passat GTE. Denne bil har en kombineret ydelse på 215 hestekræfter, kan nå 100 km/t på 7,6 sekunder og har en topfart på over 220km/t. Batterierne kan lades op på 2,5 - 4 timer alt afhængigt af din ladeløsning. 

Volkswagens biler er generelt kendetegnet ved at have teknologisk udstyr af høj kvalitet, og når det kommer til Volkswagen Passat GTE er den ingen undtagelse. Der er naturligvis indbygget navigationssystem, og du kan i denne hybridbil bruge din smartphone som fjernbetjening. Samtidig kan du vælge at få dine smartphones apps vist i displayet, således at du kan anvende apps inde i bilen. En anden af Volkswagens hybridmodeller du bør holde et vågent øje med, er modellen Volkswagen Golf GTE, da GTE'en næsten bliver lige så hurtig som GTI'en. Her gås der dog en anelse på kompromis med bagagerummet, da hybridsystemet tager en del af pladsen.

Nu tænker du måske: "Hvad koster sådan en hybridbil så?". Alt er relativt, men det er nok ikke samme år, som du tager på din drømmerejse til Maldiverne, at du investerer i en ny hybridbil. Når det så er sagt, er det faktisk blevet en anelse billigere at anskaffe sig en hybridbil grundet den nye registreringsafgift, der trådte i kraft den 3. oktober 2017. Ændringerne i registreringsafgiften har netop til formål at fremme salget af miljøvenlige og trafiksikre biler. Dette er altså en god nyhed for dig, hvis du har forelsket dig i den nye Volkswagen Passat GTE efter at have læst denne artikel.

Både Volkswagen Passat GTE og Volkswagen Golf GTE står til at falde med mere end 50.000 kr. i pris efter de nye tiltag, hvilket kun gør det ekstra interessant at gøre din næste bil til en hybrid.2017.12.15Volkswagen-Passat-GTE-2017-aarets-groenne-bil-hybrid.jpg

2017.12.15Volkswagen-Passat-GTE-2017-aarets-groenne-bil-hybrid-2.jpg

2017.12.15Volkswagen-Passat-GTE-2017-aarets-groenne-bil-hybrid-3.jpg

2017.12.15Volkswagen-Passat-GTE-2017-aarets-groenne-bil-hybrid-5.jpg

SPONSOR BANNER
[NYHEDER]
De kendtes fede biler...
Er man kendt og populær, så følger der oftest også...
[AFHOLDTE EVENTS]
Bilmesse & Brugtmarked - Forå...
Selvom foråret på ingen måde havde vist sig og vi hver uge blev overra...
[NYHEDER]
Konkurrencer til de k&osl...
12 måneders fri benzin, en køretur i drømmebilen eller...
[NYHEDER]
Ford tilbyder tuning med ...
Eftermonteret udstyr udviklet særligt til Fords modeller fra en r&ae...
[NYHEDER]
Vi kårer Året...
Et fantastisk bilår med rigtig mange spændende nyheder og mode...
kommentarer
Skriv besked..

SPONSOR BANNER