SPONSOR BANNER
FORSIDE | EVENTKALENDER | AFHOLDTE EVENTS | BILPROFILER | MARKEDSPLADS | FORUM | NYHEDER | KONKURRENCER | LINKS | KONTAKT
Fast & Furious LIVE til København
2017-09-22 14:53:47 - Af Lasse Petersen  Foto: heartball.dk

Fast and Furious-universet udvides nu med et verdensomspændende liveshow, Fast and Furious Live. Et hæsblæsende og actionfyldt liveshow der rammer Royal Arena i København d. 15.-17. juni 2018. 

2017.09.22Fast-and-Furious-Live-world-tour-koebenhavn-2018.jpgDer er vist kun ganske få med hang til højoktan og potente motorer der ikke ved hvad Fast & Furious filmene går ud på. Hæsblæsende action, fede biler og en masse ræs. Ja vi har alle været klistret til skærmen siden den første The Fast & The Furious rullede på det store biograflærrede tilbage i 2001. 

Nu udvides den store række af i alt 8 film til et kæmpe verdensomspændende LIVE-show, Fast and Furious LIVE. Arrangøreren Live Nation løftede i dag sløret for, at Royal Arena i København er annonceret på plakaten blandt de 14 lande og 23 byer, som får besøg af de mange berømte biler fra Fast & Furious-filmene i 2018. Showet får verdenspremiere i London d. 19. januar 2018 og rammer først København d. 15.-17. juni 2018!

GARANTI FOR VERDENSKLASSE UNDERHOLDNING!
Det 2 timer lange adrenalinfyldte show, bliver en af de mest spektakulære arena produktioner der nogensinde er lavet, og byder bl.a. på fantastisk præcisionskørsel, special effekts og en lang række nyskabelser indenfor stuntområdet. Oplev de velkendte biler og locations fra Fast & Furious filmene, sammen med de mest populære scener fra filmene, skabt via den nyeste 3D-projektionsteknologi. Oplevelsen vil hvirvle fansene direkte ind i denne nye og spændende dimension af Fast & Furious!

Publikum vil føle varmen fra de flammende udstødninger og energien fra de imponerende bilstunts, der scene efter scene vil folde sig ud for øjnene af dem ved hjælp af den nyeste og mest avancerede teknologi! I showet optræder en lang række af de originale biler fra filmene, samt nøjagtige kopier. Det bliver bl.a. Doms legendariske Dodge Charger og The Flip Car fra Fast & Furious 6, der vil bidrage til at give publikum en fantastisk oplevelse!

KUN DE BEDSTE ER MED!
Flere tusind af verdens bedste stuntmen og stuntkørere har ønsket at være en del af denne produktion, og efter intense auditions er feltet blevet skåret ned til det ultimative team, der de næste 4 måneder vil være i træningslejr som forberedelse til den store world tour. De vil få selskab af nogen af verdens dygtigste parkour atleter, og sammen vil de udgøre det team, der skal give publikum utrolige stunts og imponerende live action!

Den europæiske tour starter med en oktanfyldt premiere i Londons O2 Arena d. 19. januar 2018, før den bringer showet til bl.a. Østrig, Belgien, Danmark, Finland, Frankrig, Tyskland, Italien, Holland, Norge, Portugal, Spanien, Sverige, Schweiz og England. 

HVAD KOSTER DET SÅ?
For bare 320,- + gebyr kan du købe adgang til dette forrygende show, der med garanti bliver en oplevelse for livet. Billetterne sættes først til salg fra d. 29. september 2017 kl. 09.00 på Ticketmaster.dk, så skynd dig at sikre en billet allerede der! 

FIND MEGET MERE INFORMATION HER2017.09.22Fast-and-Furious-Live-world-tour-koebenhavn-2018-3.jpg

2017.09.22Fast-and-Furious-Live-world-tour-koebenhavn-2018-2.jpg

SPONSOR BANNER
[NYHEDER]
De kendtes fede biler...
Er man kendt og populær, så følger der oftest også...
[AFHOLDTE EVENTS]
Bilmesse & Brugtmarked - Forå...
Selvom foråret på ingen måde havde vist sig og vi hver uge blev overra...
[NYHEDER]
Konkurrencer til de k&osl...
12 måneders fri benzin, en køretur i drømmebilen eller...
[NYHEDER]
Ford tilbyder tuning med ...
Eftermonteret udstyr udviklet særligt til Fords modeller fra en r&ae...
[NYHEDER]
Vi kårer Året...
Et fantastisk bilår med rigtig mange spændende nyheder og mode...
kommentarer
Skriv besked..

SPONSOR BANNER