SPONSOR BANNER
FORSIDE | EVENTKALENDER | AFHOLDTE EVENTS | BILPROFILER | MARKEDSPLADS | FORUM | NYHEDER | KONKURRENCER | LINKS | KONTAKT
Vinderne af DM i Streetrace er fundet
2017-09-19 12:42:59 - Af Lasse Petersen  Foto: Martin Jæger

Sæsonen for DM i lovligt streetrace 2017 er netop slut og det er blevet tid til at kåre vinderne i de forskelige klasser. En sæson der har budt på sammenhold, fairplay og benhård konkurrence, hvor de har kæmpet for den ultimative titel som Danmarksmester i Streetrace! 

2017.09.19DM-Streetrace-Racedays-dk-2017.jpgStreetrace sæsonen er slut og nye Danmarksmestre er fundet!
Lørdag d. 16. september 2017 rundede Racedays.dk streetrace-sæsonen af med hele otte timers 402-meter streetrace i Vojens. Vejrguderne forbarmede sig over banen hele dagen og det betød, at der kunne køres streetrace hele dagen, hvilket resulterede i 568 heats fordelt på over 130 deltagere. De mange heats betød også at den enkelte deltager fik masser af gennemkørsler, ikke mindst på grund af returvejen som Fighter Wing Skrydstrup tillader. En enkelt deltager sneg sig helt op på 39 registrerede gennemkørsler. 

Dagen satte samtidig punktum for en vellykket og populær sæson i DMStreetrace 2017 der for 2. år i træk blev afviklet. Sidste race betyder også at der skulle findes og kåres Danmarksmestrene i streetrace. Deltagere som har været med hele vejen og som har kæmpet sig igennem alle Racedays.dk's arrangementer der er blevet afholdt i; Aalborg, Skjern, Odense og Vojens samt ved samarbejdspartnere Striben-Esbjerg og Striben-Randers. 

Antallet af afviklede arrangementer gør DMStreetrace til Danmarks mest krævende og seriøse serie indenfor streetrace, da det ikke kun er nok at vinde få gange, men hvor man skal være vedholdende igennem hele sæsonen. Desværre har sommeren været rigtig hård ved deltagerne og det har betydet, at man kun har fået afviklet 19 runder i år, da fire runder måtte aflyses pga. dårligt vejr. De mange deltagere kunne dog glæde sig over, at man i år afviklede to forskellige klasser; DMStreetrace i forhjulstræk (500-klassen) og bag-/firehjulstræk (700-800-klassen). 

TÆT KONKURRENCE, FAIRPLAY OG SAMMENHOLD
I begge klasser blev der konkurreret helt til sidste løb, hvor man først der kunne kåre den endelige vindere af begge klasser. Der har dermed været tæt løb henover hele året, hvor ingen i feltet kunne føle sig sikker. Den hårde og tætte konkurrence har også kunne mærkes - og det har virkelig medvirket til nogle helt fantastiske arrangementer. 

Selvom konkurrencen har været hård mellem deltagerene, så har alle alligevel formået at finde overskud til at hjælpe hinanden - flere har sat deres værksted til rådighed for konkurrenten og hjulpet med at skrue det sidste færdigt på bilerne. Det sammenhold og fairplay på tværs af deltagerne, gør bare serien endnu federe og lokker forhåbentlig endnu flere med til 2018-sæsonen! 

VINDERNE AF DM I STREETRACE ER:
Den endelige top tre i forhjulstrækklassen er:

1. #508 - K. Andersen - Toyota Starlet - 80 point
2. #517 - C. Lühning - Opel Astra - 56 point
3. #513 - J. Zobel - Mazda 323 GTS - 55 point

Den endelige top tre i bag-/firehjulstrækklassen er:
1. #808 - N. Petersen - Audi RS3 - 75 point
2. #728 - T. Rostgaard - Chevrolet Nova - 60 point
3. #763 - S. Nyvang - Mercedes E63 AMG - 41 point

RACEDAYS LOVER NY 2018-SÆSON!
På redaktionens vegne vil vi og Racedays,dj ønske dem alle et stort tillykke og tak fordi I er med til at støtte op om DMStreetrace! Hermed er sæsonen 2017 for streetrace i Danmark slut og Racedays.dk sætter nu al grejet i garagen og vil bruge vinteren på, at gøre klar til endnu en sæson i 2018, hvor der skal arbejdes på nye tiltag og forbedringer.

Billederne herunder af vinderne er venligst udlånt af Racedays.dk / taget af N Hansen Photo2017.09.19DM-Streetrace-Racedays-dk-vinder-2017-1.jpg

2017.09.19DM-Streetrace-Racedays-dk-vinder-2017-2.jpg

SPONSOR BANNER
[NYHEDER]
De kendtes fede biler...
Er man kendt og populær, så følger der oftest også...
[AFHOLDTE EVENTS]
Bilmesse & Brugtmarked - Forå...
Selvom foråret på ingen måde havde vist sig og vi hver uge blev overra...
[NYHEDER]
Konkurrencer til de k&osl...
12 måneders fri benzin, en køretur i drømmebilen eller...
[NYHEDER]
Ford tilbyder tuning med ...
Eftermonteret udstyr udviklet særligt til Fords modeller fra en r&ae...
[NYHEDER]
Vi kårer Året...
Et fantastisk bilår med rigtig mange spændende nyheder og mode...
kommentarer
Skriv besked..

SPONSOR BANNER