SPONSOR BANNER
FORSIDE | EVENTKALENDER | AFHOLDTE EVENTS | BILPROFILER | MARKEDSPLADS | FORUM | NYHEDER | KONKURRENCER | LINKS | KONTAKT
CUPRA R - SEATs mest kraftfulde bil
2017-09-13 13:40:45 - Af Lasse Petersen  Foto: SEAT Danmark

SEAT præsenterede til dette års Internationale biludstilling i Frankfurt deres mest kraftfulde og eksklusive model, de nogensinde har produceret! Navnet er Leon CUPRA R og produceres kun i 799 eksemplarer.

2017.09.13Seat-LeonCupraR-2018-5.jpgMange spændende biler er blevet præsenteret til dette års Internationale biludstilling i Frankfurt - mange har været kæmpe publikumsmagneter og trukket en massiv mængde presseomtale verden over. På den første pressedag i Frankfurt, var SEAT's helt nye skud på stammen Leon CUPRA R i centrum. 

SEAT OPLEVER EN KÆMPE VÆKST
SEAT oplever nogle af de bedste tider i koncernens historie. I de seneste 4 år har SEAT opnået en vækst på 30 %, og sidste år solgte koncernen næsten 410.000 biler og opnåede et driftsoverskud på 143 millioner euro – koncernens bedste resultat nogensinde. Hidtil i 2017 – i årets første 8 måneder – har SEAT solgt over 310.000 biler, og det er en stigning på mere end 13 % i forhold til samme periode sidste år. Det er det bedste resultat siden 2001. 

CUPRA R - SEAT'S MEST KRAFTFULDE OG EKSKLUSIVE BIL
Den nye SEAT Leon CUPRA R har uden tvivl tiltrukket sig publikums interesse på det spanske mærkes stand på IAA 2017. SEATs mest kraftfulde gadebil i historien vil også blive den mest eksklusive, fordi den kun vil blive produceret i 799 eksemplarer.

Den nye SEAT Leon CUPRA R vil kunne fås med manuel gearkasse (310 hk) og DSG (300 hk) med seks trin og forhjulstræk. Karrosseriet er forsynet med særlige detaljer som f.eks. eksklusive kulfiberdetaljer på front- og hækspoileren, sideskørterne og hækdiffusoren, sidespejle og fælge i kobberfarve, mens hjulkasserne og fronten har et nyt og mere kraftfuldt design rundt om luftindtagene.

SEAT Leon CUPRA R vil kunne fås fra slutningen af 2017, og de 799 heldige ejere vil kunne nyde et interiør, som også har et præg af kulfiber og kobberfarve, og det samme gælder rattet og gearstangen betrukket med Alcantara. Bilen vil kunne fås i tre forskellige farver: Midnight Black, Pyrenees Grey (begge uden merpris) og den eksklusive Matte Grey. 

Den nye Leon CUPRA R har også fået tilført andre ekstra detaljer. På forakslen er styretøjets styrt blevet tilpasset, og bilen er udstyret med den adaptive undervogn DCC (Dynamic Chassis Control) og ikke at forglemme Brembo-bremserne. Den har også fået et nyt udstødningssystem. Så bilen er mere sportslig, men frem for alt er den en unik og enestående model, som er forbeholdt 799 af mærkets mest krævende førere.

Prisen for denne eksklusive SEAT Leon CUPRA R-model er desværre ikke blevet offentliggjort fra SEAT, så der må interesserede køber væbne sig med tålmodighed.2017.09.13Seat-LeonCupraR-2018.jpg

2017.09.13Seat-LeonCupraR-2018-4.jpg

2017.09.13Seat-LeonCupraR-2018-3.jpg

SPONSOR BANNER
[AFHOLDTE EVENTS]
Bilmesse & Brugtmarked - Forå...
Selvom foråret på ingen måde havde vist sig og vi hver uge blev overra...
[NYHEDER]
Konkurrencer til de k&osl...
12 måneders fri benzin, en køretur i drømmebilen eller...
[NYHEDER]
Ford tilbyder tuning med ...
Eftermonteret udstyr udviklet særligt til Fords modeller fra en r&ae...
[NYHEDER]
Vi kårer Året...
Et fantastisk bilår med rigtig mange spændende nyheder og mode...
[NYHEDER]
Se den nye Porsche 911 Ca...
Med 911 Carrera T genopliver Porsche det puristiske koncept med 911 T fra ...
kommentarer
Skriv besked..

SPONSOR BANNER