Press Esc to close
OPRET NTY EMNE I FORUM - TUNING

Fourm

Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/bilmesser.dk/public_html/bm_forumPost.php on line 287
SPONSOR BANNER
FORSIDE | EVENTKALENDER | AFHOLDTE EVENTS | BILPROFILER | MARKEDSPLADS | FORUM | NYHEDER | KONKURRENCER | LINKS | KONTAKT
VISNINGER: 83

dezzer
Offline
KATEGORI: REGLER, KRAV M.M. OPRETTET: 09-03-2015 14:27:14
Veteran registreret bil med alm forsikring ?
Hej har lige et spørgsmål ang veteran forsikring. Jeg har en gammel rekord der blev veteran synet for et par måneder siden, men skal til at bruge bil hver dag og vil derfor have alm forsikring på den. Ringede til synshallen som synede bilen, for at høre om jeg skulle have et omsyn når den nu ikke skulle køre som veteran alligevel. Han siger så til mig at jeg bare skal forsikre den som en alm bil til privat kørsel, og så skal jeg smile de næste 8 år der er syn på bilen, da der ikke er nogen som tjekker om de 8 års syn, passer overens med forsikringen, altså en ikke veteran forsikring. Er der noget hold i det, og kan/må jeg godt køre i en bil som er registreret veteran med 8 års syn, men på en alm forsikring ? Troede at grunden til de 8 års syn var at man ikke måtte køre så meget i sin veteran, og det derfor ikke er nødvendigt hver 2. år ? Håber der er nogen som kan hjælpe, og er mit spørgsmål ikke forklaret ordentligt, må i lige skrive det :)
Svar på emnet: Veteran registreret bil med alm forsikring ?
SteffenKlap Offline skrev d. 09-03-2015 14:03

Du kan sagtens køre i din bil hele året på en veteranforsikring - du skal blot oplyse forsikringen om at du brugere den hele året, så er der ingen problemer med det. Jeg har hørt der findes forskellige selskaber hvor priserne er vidt forskellige men ved TRYG forsikrer veteranbiler hele året. Så se du bare at kom ud på vejene og få kørt lidt :)
SteffenKlap Offline skrev d. 09-03-2015 14:04

Der er et link her til TRYG hvor de skriver om forsikringen: http://www.tryg.dk/a-z/veteranbilforsikring.html
{ - LowLow - } Offline skrev d. 09-03-2015 20:43

Som Steffen siger, så kan du sagtens køre med forsikring på den hele året :)
dezzer Offline skrev d. 10-03-2015 15:23

Jeg siger tak for svar gutter :) Pladerne kommer på om en halv times tid, så skal der sgu køres den første tur i år, god dag til jer, og igen tak for svar :)
Simseen Offline skrev d. 27-05-2015 22:44

Jeg valgte bare og bruge en almindelig forsikring, da prisen vil være tæt på det samme hos https://next.dk/ - Så det er bestemt muligt! :)
Besvar indlægget