SPONSOR BANNER
FORSIDE | EVENTKALENDER | AFHOLDTE EVENTS | BILPROFILER | MARKEDSPLADS | FORUM | NYHEDER | KONKURRENCER | LINKS | KONTAKT
SPONSOR BANNER
[NYHEDER]
De kendtes fede biler...
Er man kendt og populær, så følger der oftest også...
[AFHOLDTE EVENTS]
Bilmesse & Brugtmarked - Forå...
Selvom foråret på ingen måde havde vist sig og vi hver uge blev overra...
[NYHEDER]
Konkurrencer til de k&osl...
12 måneders fri benzin, en køretur i drømmebilen eller...
[NYHEDER]
Ford tilbyder tuning med ...
Eftermonteret udstyr udviklet særligt til Fords modeller fra en r&ae...
[NYHEDER]
Vi kårer Året...
Et fantastisk bilår med rigtig mange spændende nyheder og mode...
Striben Ishøj - Sæsonstart 2018
- Kategori: [Træf]

KOM MED TIL ET BRAG AF ET ÅBNINGSTRÆF
Vinteren er så småt ved at være slut og foråret står for døren - dette betyder også at det er tid til at Striben igen starter op med en masse ræs, god stemning og ikke mindst godt humør når tusindvis af unge mennesker hver uge igennem hele sæsonen mødes, for at dele deres fælles hobby og passion for flotte og hurtige biler. 

Lørdag d. 7. april 2018 inviterer Striben Ishøj alle biltosser og interesserede til den traditionsrige Sæsonstart på den faste træfplads ved ILVA, Industridalen i Ishøj - et træf der for alvor er kendt for at sparke træfsæsonen i gang på bedste vis!

Thansen holder længe åbent med gode tilbud ligesom man kan finde andre virksomheder repræsenteret på pladsen. 

OVER 5000 HAR VIST INTERESSE PÅ FACEBOOK
Lige pt. er der over 5000 mennesker der har vist interesse for Stribens Sæsonstart på Facebook. Alene 2200 har angivet at de kommer og der må derfor forventes at komme langt flere! Med andre ord bliver denne lørdag aften nok noget vi alle kan skrive i historiebøgerne - et træf der kommer til at overgå de andre! 

SKAL DU KØRE RÆS?
En lille opsang fra Stribens Crex: Når I kører derude så brug hovedet! Når I kører ræs går det i én lige linje, men når i er færdige så lad vær' med at benytte tilbagevejen som en ekstra bane til hurtig kørsel og drift. Folk er fokuseret på ræs og ikke jer der kører bagved dem. Husk der kører andre der ikke er en del af miljøet, så tag hensyn til dem også.

TIL PUBLIKUM PÅ STRIBEN
Brug den sunde fornuft, hold jer bag startlinien og lyt til crewet - de er der for at hjælpe og undgå ulykker og gør det frivilligt. 

Alkohol kan desværre ikke undgås, men skal man stå og hygge med dette og ikke se ræs, så træk væk fra vejen. Til dem der skal se ræs, stil jer inde i rabatten og ikke på vejen, da dette kan gøre kørerne nervøse og man mindsker chancen for uheld yderligere. Ryd op efter jer selv - dette gælder også på p-pladen ved ILVA og nærliggende forretninger. 

Kom frisk ud lørdag d. 7. april og støt op om fælleskabet. Man er ikke nødvendigvis tvunget til at køre videre efter træffet, da rigtig mange vælger at blive ved ILVA for at hygge videre mens der køres ræs et andet sted.

Vælg "Tilføj til kalender" her på siden og vis du kommer! 


Start: 07-04-2018
Slut: 07-04-2018
Åbningstider:

Kl. 20.00 - 00.00

Adressen:

Industridalen 10 
2635 Ishøj 

Priser:

Gratis!

Ingen billet info
1 DELTAGER - SE BILERNE DER KOMMER
SMID EN KOMMENTAR
Skriv din kommentar her...