SPONSOR BANNER
FORSIDE | EVENTKALENDER | AFHOLDTE EVENTS | BILPROFILER | MARKEDSPLADS | FORUM | NYHEDER | KONKURRENCER | LINKS | KONTAKT
SPONSOR BANNER
[NYHEDER]
De kendtes fede biler...
Er man kendt og populær, så følger der oftest også...
[AFHOLDTE EVENTS]
Bilmesse & Brugtmarked - Forå...
Selvom foråret på ingen måde havde vist sig og vi hver uge blev overra...
[NYHEDER]
Konkurrencer til de k&osl...
12 måneders fri benzin, en køretur i drømmebilen eller...
[NYHEDER]
Ford tilbyder tuning med ...
Eftermonteret udstyr udviklet særligt til Fords modeller fra en r&ae...
[NYHEDER]
Vi kårer Året...
Et fantastisk bilår med rigtig mange spændende nyheder og mode...
Striben Ishøj - Sæsonafslutning 2017
- Kategori: [Træf]

STRIBEN ISHØJ TAKKER FOR EN SUPER 2017-SÆSON! 
Lørdag  d. 7. oktober har Striben Ishøj valgt at afholde deres sæsonafslutning med et brag af et træf og samtidig årets sidste race, hvor de alle håber på at se så mange som muligt der kigger forbi, for at slutte sæsonen af sammen på bedste vis.

Mange forskellige ting er sket henover hele sæsonen og det er stadig vigtigt at folk møder op til træffet, for at vise udadtil at man stadig står sammen og der stadig er ønsker og behov for en bane på Sjælland. Derfor er det op til den enkelte om der ønskes at deltage i det efterfølgende ræs senere på aften, eller man blot vil fortsætte træffet ved ILVA i Ishøj.

ET TRÆF DER ALTID SLÅR REKORDER
Både Sæsonstart og Sæsonafslutnings træffene hos Striben Ishøj, er altid de helt store højdepunkter for mange bilentusiaster. Det betyder også at man til begge træf kan forvente rigtig mange biler og mennesker. Faktisk overgår besøgstallene hvert år hinanden, og hvert år kommer der bare flere og flere. 

Fællesture arrangeres fra både Fyn og Jylland ligesom man altid kan forvente et stort fremmøde fra vores venner over Øresund, Re-Loaded Skåne som altid dukker op med et væld af fede vogne. Disse tiltag er med til at skabe et unikt sammenhold, en hygge man aldrig oplever og biler man ikke ser så tit - Det er helt klart værd at være en del af!

VINTEREN STOPPER IKKE DE MANGE HYGGETRÆF
Vinteren står inden længe og banker på døren og selvom frosten og hvad der ellers følger med rammer os på et eller andet tidspunkt, så betyder det ikke at al aktivitet hos Striben Ishøj stopper. Der vil fortsat henover vinteren blive afholdt hyggetræf, hvor alle selvfølgelig er velkommen til at komme ud og hygge.

Kig forbi Bauhaus/Ilva i Ishøj d. 7. oktober og vær med til at slutte 2017-sæsonen af med et brag af et træf! Jo flere der kommer, jo bedre og sjovere er det for alle. Hiv fat i vennerne, veninderne, svigermor eller dine forældre og hiv dem med ud til en fantastisk aften i bilernes tegn!

TILMELD DIG træffet i toppen, så sender vi dig en besked inden!


Start: 07-10-2017
Slut: 07-10-2017
Åbningstider:

Kl. 20.00 - 00.00

Adressen:

Industridalen 7-9 
2635 Ishøj 

Priser:

Gratis!

Ingen billet info
4 DELTAGER - SE BILERNE DER KOMMER
SMID EN KOMMENTAR
Skriv din kommentar her...