SPONSOR BANNER
FORSIDE | EVENTKALENDER | AFHOLDTE EVENTS | BILPROFILER | MARKEDSPLADS | FORUM | NYHEDER | KONKURRENCER | LINKS | KONTAKT
SPONSOR BANNER
[NYHEDER]
De kendtes fede biler...
Er man kendt og populær, så følger der oftest også...
[AFHOLDTE EVENTS]
Bilmesse & Brugtmarked - Forå...
Selvom foråret på ingen måde havde vist sig og vi hver uge blev overra...
[NYHEDER]
Konkurrencer til de k&osl...
12 måneders fri benzin, en køretur i drømmebilen eller...
[NYHEDER]
Ford tilbyder tuning med ...
Eftermonteret udstyr udviklet særligt til Fords modeller fra en r&ae...
[NYHEDER]
Vi kårer Året...
Et fantastisk bilår med rigtig mange spændende nyheder og mode...
Bilmesse & Brugtmarked - Oktober 2018
- Kategori: [Event]

Kom til Danmarks største salgsmesse i Fredericia Messecenter d. 20.-21. oktober 2018. Hvad enten du blot ønsker at kigge på sjældne, specielle, flotte biler af ældre dato eller nyere biler, så er dette stedet hvor du skal tage til! Alt er nemlig til salg og du kan købe din drømmebil direkte på messen!

Hele 28.000 kvm. fordelt på 4 kæmpe haller med mere end 300-400 specialbiler, 150 salgsstande, 100 kræmmer- og samlerstande samt mere end 35 klubstande, så går du med sikkerhed ikke tomhændet fra Messe C. når du først har taget turen forbi Bilmesse og Brugtmarked!

Bilmesse og Brugtmarked er virkelig et besøg værd, hvis man har en kærlighed for biler, motorcykler eller hvis man lige står og mangler diverse stumper til sit bilprojekt, så er det kæmpe stumpemarked også værd at lægge vejen forbi.

Har du selv en bil eller to, som du ønsker sat til salg på messen, så er dette bestemt også en mulighed. Uanset hvad din pris er, går bilerne til alle slags priskategorier. De forrige år er der blevet solgt biler til +450.000 kr. og helt ned til 1500 kr. Hvert år inden åbningen står folk i kø for at være de første til at gøre sig en god handel, så der er virkelig mulighed for, at få solgt din bil eller måske tilføje en ekstra til samlingen.

Arrangørerne har hvert år et nyt koncept i ærmet der kun gør messen endnu sjovere at være på. Sidst blev der afviklet auktioner, hvor man kunne byde sig ind på biler i alle aldre, stand og udseende.

Tilmeld dig i toppen, så sender vi dig en besked inden!


Start: 20-10-2018
Slut: 21-10-2018
Åbningstider:

Lør: 09.00-17.00 
Søn: 09.00-16.00

Adressen:

Vestre Ringvej 101 
7000 Fredericia 

Priser:

Entré:
Lørdag: 100,- 
Søndag: 80,-
Børn u/14år: Gratis!

Ingen billet info
1 DELTAGER - SE HVEM DER KOMMER
SMID EN KOMMENTAR
Skriv din kommentar her...