SPONSOR BANNER
FORSIDE | EVENTKALENDER | AFHOLDTE EVENTS | BILPROFILER | MARKEDSPLADS | FORUM | NYHEDER | KONKURRENCER | LINKS | KONTAKT
SPONSOR BANNER
[AFHOLDTE EVENTS]
Bilmesse & Brugtmarked - Forå...
Selvom foråret på ingen måde havde vist sig og vi hver uge blev overra...
[NYHEDER]
Konkurrencer til de k&osl...
12 måneders fri benzin, en køretur i drømmebilen eller...
[NYHEDER]
Ford tilbyder tuning med ...
Eftermonteret udstyr udviklet særligt til Fords modeller fra en r&ae...
[NYHEDER]
Vi kårer Året...
Et fantastisk bilår med rigtig mange spændende nyheder og mode...
[NYHEDER]
Se den nye Porsche 911 Ca...
Med 911 Carrera T genopliver Porsche det puristiske koncept med 911 T fra ...
Trackday på Sjællandsringen 2017
- Kategori: [Race Event]

Så er det igen tid for alle med benzin i blodet! I denne omgang er Sports Car Rental at finde på FDM Sjællandsringen i Roskilde, hvor der vil være mulighed for at få en oplevelse for livet! Kom bag rattet i en deres superbiler eller få den ultimative tur med én instruktør bag rattet.

Hvis du ikke har booket tid i shoppen hos Sports Car Renntal, så er der stadig mulighed for at komme bag rattet i en Porsche 911 Turbo og/eller en Lamborghini Huracán på dagen. Der tages både i mod dankort, kontanter og MobilePay. 

Kom ud og mærk suset, adrenalinen der pumper i din krop og hør de mange brølende motorer når de slippes fri på en vaskeægte racerbane. Du kan komme helt tæt på dem alle og kigge nærmere på dem i pitten. 

HVEM ER SPORTS CAR RENTAL?
Siden 2009 har Sports Car Rental været leverandør af oplevelsesture i dansk indregistrerede superbiler. Sports Car Rental er i dag Danmarks mest seriøse udbyder af køreoplevelser, og er drevet af en stor passion for superbiler samt lysten til at dele denne glæde med andre.

Visionen er, at alle skal have mulighed for at opleve en tur bag rattet af en superbil i et land som Danmark med høje registreringsafgifter

Det er vigtig for dem, at deres kunder altid får en positiv oplevelse, uanset hvor erfaren en bilist man er. Deres instruktører sørger for, at du altid er sat ordentligt ind i betjeningen af køretøjet.

Sæt kryds i kalenderen d. 23. september 2017 og kig en tur ud forbi FDM Sjællandsringen - hvad enten du ønsker at komme bag rettet eller blot ønsker at kigge og høre på de mange superbiler.

TILMELD DIG i toppen, så sender vi dig en besked inden!


Start: 23-09-2017
Slut: 23-09-2017
Åbningstider:

Kl. 09.00 - 17.00

Adressen:

Abildgårdsvej 17 
4000 Roskilde  

Priser:

Gratis adgang! 

Ønsker du at komme bag rattet kan du enten købe en billet på dagen eller købe turen på webshoppen. Klik på linket herunder.

0 DELTAGER - SE HVEM DER KOMMER
SMID EN KOMMENTAR
Skriv din kommentar her...
SPONSOR BANNER