SPONSOR BANNER
FORSIDE | EVENTKALENDER | AFHOLDTE EVENTS | BILPROFILER | MARKEDSPLADS | FORUM | NYHEDER | KONKURRENCER | LINKS | KONTAKT
SPONSOR BANNER
[NYHEDER]
De kendtes fede biler...
Er man kendt og populær, så følger der oftest også...
[AFHOLDTE EVENTS]
Bilmesse & Brugtmarked - Forå...
Selvom foråret på ingen måde havde vist sig og vi hver uge blev overra...
[NYHEDER]
Konkurrencer til de k&osl...
12 måneders fri benzin, en køretur i drømmebilen eller...
[NYHEDER]
Ford tilbyder tuning med ...
Eftermonteret udstyr udviklet særligt til Fords modeller fra en r&ae...
[NYHEDER]
Vi kårer Året...
Et fantastisk bilår med rigtig mange spændende nyheder og mode...
Bilsport Performance & Custom Motorshow 2018
- Kategori: [Event]

Skandinaviens største motorshow slår i påsken d. 30. marts - 2. april 2018 igen dørene op for denne udgave af Bilsport Performance & Custom Motor Show i Elmia, Jönköping. Sidste år tiltrak messen mere end 74.000 besøgende fra hele Skandinavien, der alle kom for at se det nyeste af det nyeste inden for bilbyggerier, nye dele, gadgets og produkter i alle afskygninger.

Med fire propfyldte haller med næsten 800 forskellige køretøjer, vilde opbygninger og imponerende stande samt udendørs forestillinger i form af motocross på ramper, driftingshow til den helt store guldmedalje og opvisning med en vaskeægte tank. Med andre ord er showet i Elmia for alle med benzin i blodet og motordrevne entusiaster. 

OPLEV HAL A OG B - STYLING, TUNING, PERFORMANCE M.M.
Ligesom man ser på Essen, Frankfurt og SEMA i USA, kan man også i Elmia se de nyeste nyheder og trends i bilbranchen, hvor man bl.a. også kan gøre sig nogen rigtig fornuftige køb. Her kan man samle inspiration i de to haller, hvis man er på udkig efter ideer til ens eget projekt eller blot søger nyt udstyr, tilbehør m.m. til enten gade- eller racerbiler. I denne hal er der også et område der henvender sig til den yngre generation, der elsker nye gadgets og tendenser. Her er det allernyeste inden for multimedia og lir.

HAL B BYDER PÅ MOTORSPORT, RALLY OG RACING
Denne hal henvender sig til entusiaster i alle aldre, som er på udkig efter nye dele, redskaber eller værktøj. Her finder man specialister i styling, tuning, motorsport og bilpleje produkter. Det er også i denne hal der er hjemsted for alle premierebiler, som er bygget specielt til denne messe og som fremvises for første gang. Hallen er ligeledes proppet med eksklusive sportsvogne, stylede og tunede biler. Siden 2013 har man udvidet denne hal med hele 4000 m2.

HAL C OG D BYDER PÅ HOTRODS, BIKES, OLDTIMER M.M.
Denne hal rummer intet mindre end 400 unikke, særlige og eksklusive biler og motorcykler i moderne miljøer. Her finder man både nye, ældre og klassiske køretøjer både for biltossen og entusiasterne. En hal hvor der hvert år også vises køretøjer for første gang i Sverige, hvor flere også har europæisk premiere.

Hallen indeholder også et stort område med temaet Nostalgi, med køretøjer for alle dem med interesse i historiske maskiner med 30 år eller mere på bagen. Her finder man alt fra traktorer, biler, motorcykler og knallerter. Køretøjer helt tilbage fra 1940’erne og 50’erne der blev fremstillet i Europa og USA. Reservedele, tilbehør, tøj og samlerobjekter kan i denne hal også erhverves.

HAL D BYDER PÅ AUTO SPORT CLASSIC
Her fremvises muskelbiler, pickups og hot rods, hvor alle besøgende kan opleve nye trends og stilarter. I hallen kan man også opleve imponerende renoveringsprojekter af ældre klassikere fra Europa og USA. Flere virksomheder er også at finde, som alle sælger nye og brugte amerikanske biler, reservedele, værktøj og tilbehør.

Turen til Jönköping er helt sikkert det hele værd - et vaskeægte motorshow i verdensklasse og med en arrangør der virkelig har styr på sagerne og som formår år efter år, at få samlet eliten af bilbyggere. 

TILMELD DIG i toppen, så sender vi dig en besked inden! 


Start: 30-03-2018
Slut: 02-04-2018
Åbningstider:

Fre: 10.00 - 18.00
Lør: 10.00 - 18.00
Søn: 10.00 - 18.00
Man: 10.00 - 16.00

Adressen:

Elmiavägen 11 
554 54 Jönköping 

Priser:

Voksen
Fre-søn: 260SEK
Mandag: 200SEK

Børn 8-15 år
Fre-søn: 160SEK
Mandag: 100SEK

Børn u/8år: Gratis!

Bemærk, at disse priser er ved køb online. Køber du billetten i døren koster den lidt mere. Køb billetter online på linket herunder. 

1 DELTAGER - SE HVEM DER KOMMER
SMID EN KOMMENTAR
Skriv din kommentar her...