SPONSOR BANNER
FORSIDE | EVENTKALENDER | AFHOLDTE EVENTS | BILPROFILER | MARKEDSPLADS | FORUM | NYHEDER | KONKURRENCER | LINKS | KONTAKT
SPONSOR BANNER
[NYHEDER]
De kendtes fede biler...
Er man kendt og populær, så følger der oftest også...
[AFHOLDTE EVENTS]
Bilmesse & Brugtmarked - Forå...
Selvom foråret på ingen måde havde vist sig og vi hver uge blev overra...
[NYHEDER]
Konkurrencer til de k&osl...
12 måneders fri benzin, en køretur i drømmebilen eller...
[NYHEDER]
Ford tilbyder tuning med ...
Eftermonteret udstyr udviklet særligt til Fords modeller fra en r&ae...
[NYHEDER]
Vi kårer Året...
Et fantastisk bilår med rigtig mange spændende nyheder og mode...
Re-Loaded Hot Night 2017
- Kategori: [Træf]

Re-Loaded Skåne holder igen i år deres vilde og vanvittigt velbesøgte træf "Hot Night" i Löddeköpinge ca. 25 km. fra Malmø - nærmere betegnet ved Max Hamburgare, som ligger lige over for det store shoppingcenter Center Syd - Mon ikke vores svenske venner fra Re-Loaded har en masse nye ting i ærmet?

Det har været en fast tradition, at vi fra Danmark arrangerer fællestur til det svenske - en tur der byder på hygge, samvær og hvor alle får sig en hyggelig sludder, hvor vi samtidig kan vise flaget. Mange benytter også turen til at gå en tur i Center Syd og handle mens andre kører tidligt derhen for at tænde op i engangsgrillen. 

PRÆMIER I FORSKELLIGE KATEGORIER
Re-Loaded Skåne lover et kæmpe træf, spækket med fede biler i alle klasser. Der vil være forskellige prisuddelinger til biler inden for specifikke kategorier som f.eks. showbiler, bilstereo m.fl. Kom derfor ud med din vogn - måske bliver du en af de heldige til at trække pokaler med hjem.

KUN 50 MIN. FRA KØBENHAVN CENTRUM
Træffet afholdes kun 50 min. kørsel fra København Centrum. Her bliver hele p-pladsen indtaget af vilde, ombyggede, tunede og stylede biler fra store dele af Sverige - biler som vi sjældent oplever i Danmark og hvor man samtidig kan gå og undre sig over, hvordan i alverden de mange projekter er blevet godkendt - med andre ord, alt kan stort set lade sig gøre - og gud hvor vi elsker det!

Skal du opleve hvordan svenskerne mestrer Striben og gaderace? Så kører alle traditionen tro mod Helsingborg for at slutte aftenen af med den vildeste aften på Striben Helsingborg - en tur du med garanti ikke vil glemme! 

TILMELD DIG træffet i toppen, så sender vi dig en besked inden!


Start: 30-09-2017
Slut: 30-09-2017
Åbningstider:

Kl. 18.00 - 22.00

Adressen:

Handelsvägen 1 
24642 Löddeköpinge 

Priser:

Gratis! 

Ingen billet info
1 DELTAGER - SE BILERNE DER KOMMER
SMID EN KOMMENTAR
Skriv din kommentar her...