SPONSOR BANNER
FORSIDE | EVENTKALENDER | AFHOLDTE EVENTS | BILPROFILER | MARKEDSPLADS | FORUM | NYHEDER | KONKURRENCER | LINKS | KONTAKT
SPONSOR BANNER
[NYHEDER]
De kendtes fede biler...
Er man kendt og populær, så følger der oftest også...
[AFHOLDTE EVENTS]
Bilmesse & Brugtmarked - Forå...
Selvom foråret på ingen måde havde vist sig og vi hver uge blev overra...
[NYHEDER]
Konkurrencer til de k&osl...
12 måneders fri benzin, en køretur i drømmebilen eller...
[NYHEDER]
Ford tilbyder tuning med ...
Eftermonteret udstyr udviklet særligt til Fords modeller fra en r&ae...
[NYHEDER]
Vi kårer Året...
Et fantastisk bilår med rigtig mange spændende nyheder og mode...
Aars Stumpemarked 2018 - April
- Kategori: [Event]

Kom med til Stumpemarked og Veteranudstilling i Messecenter Vesthimmerland i Aars, lørdag d. 21. april 2018 og find ting til din knallert, motorcykel eller bil på de ca. 100 stande der findes på messen. Der er masser at tage fat i, så det bliver bestemt ikke kedeligt!

Måske er du så heldig lige at finde den ene stump, du har gået og manglet til at kunne færdiggøre dit projekt med. Hvis du trænger til at pusle med et nyt projekt, så er Aars Stumpemarked et perfekt sted at indhente inspirationen og til at finde de nye dele til det samme. Markedet er derfor ideelt for motorcykel-, knallert- og bilentusiaster!

Aars Stumpemarked der i september 2017 udvidede hallen med hele 2200 kvm. betyder et endnu større stumpemarked med mange flere stande og biler.

Og hvis det ikke lige er stumpen du går og mangler, kunne du måske blive fristet til at købe dig et helt andet køretøj - messen vil nemlig være fyldt med spændende biler, som alle kan købes.

ØNSKER DU AT BOOKE EN STAND?
Ligger du inde med en masse som du gerne vil af med, så kan du for sølle 200,- få en standplads på 3x3 meter, hvor du kan komme og sælge tingene. Du har altså nu muligheden for at få ryddet op i garagen eller på loftet og glæde andre bilentusiaster samt din pengepung. 

Der er masser af muligheder! Så mød op og gør en god handel til Aars Stumpemarked i Messecenter Vesthimmerland, som også byder på veteranudstilling.

Tilmeld dig arrangementet i toppen, så sender vi dig en besked inden! 


Start: 21-04-2018
Slut: 21-04-2018
Åbningstider:

Kl. 09.00 - 16.00

Adressen:

Messevej 1 
9600 Aars 

Priser:

Entré: 75,- 
Børn u/14år: Gratis!

Standplads: 200,-

Ingen billet info
1 DELTAGER - SE HVEM DER KOMMER
SMID EN KOMMENTAR
Skriv din kommentar her...