SPONSOR BANNER
FORSIDE | EVENTKALENDER | AFHOLDTE EVENTS | BILPROFILER | MARKEDSPLADS | FORUM | NYHEDER | KONKURRENCER | LINKS | KONTAKT
SPONSOR BANNER
[AFHOLDTE EVENTS]
Bilmesse & Brugtmarked - Forå...
Selvom foråret på ingen måde havde vist sig og vi hver uge blev overra...
[NYHEDER]
Konkurrencer til de k&osl...
12 måneders fri benzin, en køretur i drømmebilen eller...
[NYHEDER]
Ford tilbyder tuning med ...
Eftermonteret udstyr udviklet særligt til Fords modeller fra en r&ae...
[NYHEDER]
Vi kårer Året...
Et fantastisk bilår med rigtig mange spændende nyheder og mode...
[NYHEDER]
Se den nye Porsche 911 Ca...
Med 911 Carrera T genopliver Porsche det puristiske koncept med 911 T fra ...
Cruise'n Meet 2017 - Hillerød
- Kategori: [Træf]

I weekenden d. 11.-13. august afholder U.S. Carjoy traditionen tro, deres Cruise'n Meet 2017. Det er 16. gang i alt og 5. gang på Smørkildevej i Hillerød at træffet afholdes. Måske bliver det sidste år på denne adresse grundet bygningen af det nye super sygehus.

Her kan du være sikker på at få en super hyggelig weekend sammen med en masse amerikanerbils-entusiaster. Har du spørgsmål om de fantastiske maskiner, så kan du roligt spørge ind og blive klogere, folk plejer at være super flinke til at fortælle historier og guldkorn fra bilernes tid.

For alle der ikke kommer i amerikanerbiler vil der være en stort gratis p-plads foran træfpladsen. Indgangen er gratis, så der er ingen undskyldning for ikke at kigge forbi. Tag familien, vennerne og dytten med ud til Hillerød og få en fantastisk weekendoplevelse i det Nordsjællanske.

Lørdag den 12. august kl. 11.00 bliver der dannet én lang karavane af biler, hvor alle skal på fællescruise - en tur ud i det blå og vender først tilbage kl. 14.30. Turen går igen i år rundt i Nordsjælland omkring Arresø, hvor de benzinslugende biler skal luftes. Dagen sluttes af med sparke-dæk-træf og konkurrencen Bil-Dart, kokken serverer lækker mad til fornuftige priser og den altid populære livemusik startes op i teltet om aftenen.

HVEM ER U.S. CARJOY? 
U.S. Carjoy Nordsjælland blev startet i 1991 og har siden arbejdet aktivt for hobbyen omkring amerikanske biler i samarbejde med andre bilforeninger i Danmark. Foreningen begyndte i år 2000 at åbne dørene op for alle interesserede, som kan komme og få en snak med udstillerne og høre om deres erfaringer med bilerne. U.S. Carjoy holder til i Skævinge, lidt uden for Hillerød.

Tilmeld dig træffet i toppen, så husker vi dig på det!  


Start: 11-08-2017
Slut: 13-08-2017
Åbningstider:

Fre: 12.00 - 02.00
Lør: 08.00 - 02.00
Søn: 08.00 - 13.00

Adressen:

Smørkildevej 
3400 Hillerød 

Priser:

Gratis entré!

Ingen billet info
0 DELTAGER - SE BILERNE DER KOMMER
SMID EN KOMMENTAR
Skriv din kommentar her...