SPONSOR BANNER
FORSIDE | EVENTKALENDER | AFHOLDTE EVENTS | BILPROFILER | MARKEDSPLADS | FORUM | NYHEDER | KONKURRENCER | LINKS | KONTAKT
SPONSOR BANNER
[NYHEDER]
De kendtes fede biler...
Er man kendt og populær, så følger der oftest også...
[AFHOLDTE EVENTS]
Bilmesse & Brugtmarked - Forå...
Selvom foråret på ingen måde havde vist sig og vi hver uge blev overra...
[NYHEDER]
Konkurrencer til de k&osl...
12 måneders fri benzin, en køretur i drømmebilen eller...
[NYHEDER]
Ford tilbyder tuning med ...
Eftermonteret udstyr udviklet særligt til Fords modeller fra en r&ae...
[NYHEDER]
Vi kårer Året...
Et fantastisk bilår med rigtig mange spændende nyheder og mode...
Cars & Coffee - Wash & Wax Edition
- Kategori: [Træf]

Meguiars Danmark inviterer igen alle bilentusiaster med til deres yderst populære og velbesøgte "Cars & Coffee". Et koncept der fungerer ret simpelt - et åbent hus arrangement, hvor Meguiars står klar med kaffen og I kommer med bilerne og det gode træf-humør.

PRØV OG TEST PRODUKTERNE GRATIS!
Måske ved du allerede at Meguiars laver verdens bedste bilplejeprodukter? Måske har du allerede prøvet mange af dem? Den 27. august kan du som noget helt nyt komme til Cars & Coffee og få lov til at prøve en masse produkter ganske gratis! Denne gang afholder Meguiars nemlig træffet med en "Wash & Wax Edition", hvor de vil vise hvad deres produkter kan og hvor du på dagen selv kan teste dem! 

Butikken vil holde åbent hele dagen, hvor man udover at gøre sig en super god handel også kan få gode råd og fif, til hvilke produkter der er bedst til bilen. Her kan alle spørgsmål stilles og du kommer med garanti hjem med de mest fantastiske produkter. 

Meguiars inviterer som vanligt også andre virksomheder, med til træffet så der er lidt mere end bare bilpleje at se på. Så har du en virksomhed som kunne tænke sig at deltage? Så send en e-mail til: anders.sommer@meguiars.dk

KOM UD OG VIS DIN BIL FREM
Den store p-plads ude foran butikken vil blive fyldt op med biler, hvor man er mere end velkommen, til at gå rundt og kigge, få sig en sludder og hygge sig. Der er masser af plads til alle, så tøv ikke med at møde op og få en hel fantastisk dag med Team Meguiars. 

Meguiars står for gratis kaffe til alle, skulle sulten eller tørsten efter nogte andet melde sig, så vil det være muligt at købe lækkerier og drikkevarer til gode priser.

Sæt kryds i kalenderen lørdag d. 27. august 2017 og få alle vennerne med til en super hyggelig dag i Holme-Olstrup - lige ved siden af BonBon-Land.

Vælg "Tilføj til kalender" her på siden og vis du kommer! 


Start: 27-08-2017
Slut: 27-08-2017
Åbningstider:

Kl. 10.00 - 17.00

Adressen:

Gartnervej 16 
4684 Holme-Olstrup 

Priser:

Gratis!

Ingen billet info
4 DELTAGER - SE BILERNE DER KOMMER
SMID EN KOMMENTAR
Skriv din kommentar her...