SPONSOR BANNER
FORSIDE | EVENTKALENDER | AFHOLDTE EVENTS | BILPROFILER | MARKEDSPLADS | FORUM | NYHEDER | KONKURRENCER | LINKS | KONTAKT
SPONSOR BANNER
[AFHOLDTE EVENTS]
Bilmesse & Brugtmarked - Forå...
Selvom foråret på ingen måde havde vist sig og vi hver uge blev overra...
[NYHEDER]
Konkurrencer til de k&osl...
12 måneders fri benzin, en køretur i drømmebilen eller...
[NYHEDER]
Ford tilbyder tuning med ...
Eftermonteret udstyr udviklet særligt til Fords modeller fra en r&ae...
[NYHEDER]
Vi kårer Året...
Et fantastisk bilår med rigtig mange spændende nyheder og mode...
[NYHEDER]
Se den nye Porsche 911 Ca...
Med 911 Carrera T genopliver Porsche det puristiske koncept med 911 T fra ...
Egeskov Classic Days 2017
- Kategori: [Træf]

I mere end 50 år har man kunne opleve klassiske køretøjer i Egeskov Veteranmuseums udstillinger med biler, motorcykler og fly. Nu sættes der for 2. år i træk liv i de gamle maskiner til festivalen Egeskov Classic Days, hvor veteranbilejere fra ind- og udland, præsenterer deres køretøjer i de flotte omgivelser og med en masse tidstypiske aktiviteter på programmet.

FOR ALLE MED INTERESSE I KØRETØJER OG HISTORIE
Classic Days på Egeskov er ikke kun for bilentusiaster, men også for alle med interesse i historie, kultur og gode oplevelser. Til Classic Days har du en enestående chance for at se nogle af verdens mest sjældne historiske køretøjer. Besøg f.eks. ”Pearls in the park”, med nogle helt specielle biler såsom Fiat Mille Miglia og Mercedes MK V eller kig forbi ”Memory Lane” på slotsøen, med historiske biler som f.eks. Kong Christian X´s Cadillac og Krone 1. I den mere fantasifulde afdeling finder du Olsen Bandens bil og møder måske også Egon og Benny med Keld og Yvonne på bagsædet.

Ca. 150 køretøjer udstilles tematisk på festivalpladsen og deltagerne bliver en del af oplevelsen, når de er udklædt i tidstypisk tøj, der relaterer sig til deres bil. Snyd ikke dig selv for et besøg på Nostalgi Camping.

Classic Days 2017 handler ikke kun om køretøjer, men også om deres historie fra år 1900 og frem til år 1980. Historien bliver levende ved forskelligt underholdning dagen igennem. Du kan også opleve autentiske salgsboder i salgsgade og hører musik.

Sæt kryds i kalenderen d. 19. - 20. august 2017 og kom med ud i de mest fantastiske omgivelser på Egeskov. Kombiner evt. besøget med at se den imponerende park og slottet.

SE HELE PROGRAMMET FOR CLASSIC DAYS 2017 HER

Der er adgang til Classic Days med en helt almindelig Egeskov dagsbillet eller sæsonkort. Spring køen over og køb din billet online via linket KØB BILLET HER.


Start: 19-08-2017
Slut: 20-08-2017
Åbningstider:

Lørdag: 10.00 - 17.00
Søndag: 10.00 - 16.00 

Adressen:

Egeskov Gade 18 
5772 Kværndrup 

Priser:

VOKSEN:
Billet Park: 190,- 
Billet Park/Slot: 220,-

BØRN 4-12 ÅR:
Billet Park: 110,- 
Billet Park/Slot: 130,-

DELTAGER:
Udstiller: 350,- 

Denne pris dækker også camping eller hvis du udstiller med en motorcykel. Køb din udstillerbillet her


0 DELTAGER - SE BILERNE DER KOMMER
SMID EN KOMMENTAR
Skriv din kommentar her...