SPONSOR BANNER
FORSIDE | EVENTKALENDER | AFHOLDTE EVENTS | BILPROFILER | MARKEDSPLADS | FORUM | NYHEDER | KONKURRENCER | LINKS | KONTAKT
SPONSOR BANNER
[NYHEDER]
BMW klar med ny M5 med 60...
BMW præsenterer nu sjette generation af den populære luksussed...
[AFHOLDTE EVENTS]
Striben Ishøj - Summer Meet 2...
Striben Ishøj ville prøve et nyt koncept af og satse på at lave et &...
[NYHEDER]
Virtuel Formel 1 racing o...
Dansk deltagelse i Formel 1 øger også den danske interesse fo...
[AFHOLDTE EVENTS]
Danes'N'Dubs VAG Meet - 2017...
DUB Event Danmark åbnede for 4. år i træk dørene op for Danes'N...
[AFHOLDTE EVENTS]
Boosted Tour 2017 - Roskilde...
Gutterne bag Boosted Magazine besøger henover sommeren fem forskellige locations ...
Græsted Veterantræf 2018
- Kategori: [Træf]

Græsted Veterantræf 2018 gentager sidste års kæmpe succes og inviterer alle interesserede med til tre dage fyldt med nostalgi, hvor musik, maskiner, tivoli, køretøjer, kræmmermarked og meget mere kan opleves. Det er et must for alle med bare en lille smule trang til motorer og historiske køretøjer, at lægge vejen forbi Græsted i pinsen 2018!

ET TRÆF FOR HELE FAMILIEN
Græsted Veterantræf er klart en oplevelse for hele familien, hvor nostalgi og markedsstemning kan opleves overalt på det 30 hektar store område! Træffet fejrede i 2015 20-års jubilæum. På pladsen kan man finde amerikanerbiler, lastbiler, knallerter, motorcykler, veteranbiler, militærkøretøjer, traktorer og mange flere maskiner, som alle har en historie at fortælle. Derudover kan man også finde et væld af forskellige bilklubber er hvert år at finde på pladsen, hvor man kan dele sin entusiasme med ligesindede.

Tag på en familieudflugt til det skønne Nordsjælland – se, lugt og fornem hvordan verden så ud, da bedstefar og bedstemor var unge – dengang før 1970. Hele pladsen summer af livet fra ”dengang” med gamle traktorer, dampmaskiner, landbrugsmaskiner, damplokomotiv, tivoli og selvfølgelig en kæmpe plads til de gamle klassiske biler, der hvert år er mødt talstærkt op.

Som noget helt nyt præsenteret Græsted Veterantræf til træffet i 2016, et område med traktortræk - en plads hvor røg, larm og hestekræfter slippes løs. Her kan man se de brølende maskiner hive den tonstunge slæde afsted for fuld fart.

NOSTALGI CAMPING - OPLEV DE GAMLE CAMPINGVOGNE
På Græsted Veterantræfs Nostalgi Camping vil man kunne spole tiden tilbage til campingens barndom med de gamle telte og campingvogne. Her vil man opleve den hyggeligste retro-stemning, når campisterne sidder og nyder vejret i deres orange fortelte, mens radioen spiller de gode gamle hits.

STORT KRÆMMERMARKED
Har man hang til at gå på opdagelse på det store kræmmermarked der er i tilknytning til træffet, kan tiden bruges mangefold her, eller er man mekanik entusiast med mekanikken stående uvirksom derhjemme, er der mange muligheder for at skaffe dimsedutter og dingenoter til restaureringen på Nordsjællands Stumpemarked som ligeledes har sin plads på træffet.

For børnene og andre dyreglade personer afholdes der også Græsted Børnedyrskue, som også er en del af træffet. Her er der udstillinger, konkurrencer, kaninhop, hesteshow, Agility Trail, hundeopvisning, præmier og meget mere.

CAMPING FOR ALLE
Veterantræffet har i mange år kunnet tilbyde overnatning på træffets egen campingplads i umiddelbar nærhed af træfpladsen. På pladsen er der vandskyllende toiletter og mulighed for varmt bad. Der er også en fælles grillplads hvor åben ild er tilladt. En plads hvor der altid summer af godt humør og den mest fantastiske stemning.

Tilmeld dig træffet i toppen, så sender vi dig en besked inden! 


Start: 19-05-2018
Slut: 21-05-2018
Åbningstider:

Lør: 12.00-22.00
Søn: 10.00-22.00
Man: 10.00-16.00 

Adressen:

Holtvej 40 
3230 Græsted 

Priser:

Entré: 100,-
Entré alle dage: 200,- 
Børn u/15 år: Gratis! 

Benyt linket herunder for at købe dine billetter. Kan også købes i indgangen.

0 DELTAGER - SE BILERNE DER KOMMER
SMID EN KOMMENTAR
Skriv din kommentar her...
SPONSOR BANNER