SPONSOR BANNER
FORSIDE | EVENTKALENDER | AFHOLDTE EVENTS | BILPROFILER | MARKEDSPLADS | FORUM | NYHEDER | KONKURRENCER | LINKS | KONTAKT
SPONSOR BANNER
[AFHOLDTE EVENTS]
Bilmesse & Brugtmarked - Forå...
Selvom foråret på ingen måde havde vist sig og vi hver uge blev overra...
[NYHEDER]
Konkurrencer til de k&osl...
12 måneders fri benzin, en køretur i drømmebilen eller...
[NYHEDER]
Ford tilbyder tuning med ...
Eftermonteret udstyr udviklet særligt til Fords modeller fra en r&ae...
[NYHEDER]
Vi kårer Året...
Et fantastisk bilår med rigtig mange spændende nyheder og mode...
[NYHEDER]
Se den nye Porsche 911 Ca...
Med 911 Carrera T genopliver Porsche det puristiske koncept med 911 T fra ...
Re-Loaded SpringBreak 2017
- Kategori: [Træf]

Så starter det som rigtig mange har gået og ventet på! Årets første træf for Re-Loaded Skåne i det svenske, som for 6. år i træk afholder deres traditionsrige træf - SpringBreak. Et træf der altid lokker flere tusind bilentusiaster og bilglade tosser til, og som samtidig er et træf som rigtig mange danskere også tager turen til!

Det har været en fast tradition, at vi fra Danmark arrangerer fællestur til det svenske - en tur der byder på hygge, samvær og hvor alle får sig en hyggelig sludder, hvor vi samtidig kan vise flaget og stifte nye bekendtskaber.

KUN 50 MINUTTERS KØRSEL FRA KØBENHAVN
Træffet afholdes ligesom sidste, ude ved BurgerKing i Löddeköping (CenterSyd) En tur der kun kræver 50 min. kørsel fra København Centrum. Her bliver hele p-pladsen indtaget af vilde, ombyggede, tunede og stylede biler fra store dele af Sverige - biler som vi sjældent oplever i Danmark og hvor man samtidig kan gå og undre sig over, hvordan i alverden de mange projekter er blevet godkendte - med andre ord, alt kan stort set lade sig gøre - og gud hvor vi elsker det! 

KAN SIDSTE ÅRS REKORD PÅ 2500 BILER SLÅES?
Re-Loaded arbejder stadig på hele arrangementet og planlægningen bag, for at få det hele til at gå op. Målet er at slå sidste års rekord til deres Springbreak, hvor mere end 2500 biler dukkede op. Et vanvittigt træf med den ene fede bil efter den anden og en stemning der bare ikke kan beskrives - den skal opleves! 

Hele aftenen afsluttes med at man kører fælles af sted til Striben i Helsingborg eller Malmø, hvor der køres ræs. Også her er det meget almindeligt at køre ræs i store corvetter, Aston Martin, Ferrari m.m. En tur du må love ikke at gå glip af!

Vælg "Tilføj til kalender" her på siden og vis du kommer! 


Start: 29-04-2017
Slut: 29-04-2017
Åbningstider:

Kl. 18.00 - 24.00

Adressen:

Marknadsvägen 1 
246 42 Löddeköpinge  

Priser:

Gratis!

Ingen billet info
2 DELTAGER - SE BILERNE DER KOMMER
SMID EN KOMMENTAR
Skriv din kommentar her...