SPONSOR BANNER
FORSIDE | EVENTKALENDER | AFHOLDTE EVENTS | BILPROFILER | MARKEDSPLADS | FORUM | NYHEDER | KONKURRENCER | LINKS | KONTAKT
SPONSOR BANNER
[NYHEDER]
Regeringen skrotter fotov...
De danske billister kan se frem til langt færre fotovogne på d...
[NYHEDER]
Se den nye Porsche 911 GT...
En sportsvogn til gadebrug eller motorsport – den nye Porsche 911 GT...
[NYHEDER]
Fransk bilgigant køber O...
Bilejere af tyske mærker har ikke de bedste erfaringer til de fransk...
[NYHEDER]
Ny teknologi advarer om v...
Mange har haft en dårlig oplevelse med dem. Vejhuller skader din bil...
[NYHEDER]
Ny FORD Fiesta ST med 200...
Fords dynamiske Fiesta-topmodel overrasker i den nye generation med nyskab...
VAG Club Odense 2017 - Opstart
- Kategori: [Træf]

VAG Club Odense mener at vinterpausen har varet længe nok nu. Derfor er tiden kommet til at få sæsonen skudt i gang på Fyn, og til at få set hvad folk har gået og skruet på hele vinteren. Sæt derfor kryds i kalenderen d. 22. april 2017, når VAG Club Odense inviterer alle bilentusiaster med en forkærlighed til VAG-biler til et super hyggeligt opstartstræf og til at sparke sæsonen i gang!

Træffet er udelukkende for alle VAG-biler, dog er andre bilmærker også velkommen men bedes dog parkere på de nærliggende pladser. Træffet afvikles ligesom sidste år, i de nye fantastiske omgivelser på Englandskaj i Odense.

Der er lavet en rigtig fin aftale med ejerne af området og da alle skal igennem et område med mange lejligheder, opfordrer VAG Club Odense alle til at køre ordentligt - både til og fra pladsen. Lad vær med at gasse op, lave dækafbrænding eller køre hensynsløst. Vi skulle gerne slippe for at have ordensmagten rendende. 

Intet træf uden noget god mad - derfor vil teamet fra VAG Club Odense igen starte op i den store grill og sørge for lækre, sprøde og brandvarme grillpølser med alt hvad hjertet begærer. 

Kom og støt op og vær med til at samle landets fedeste VAG-biler på ét sted, til en hyggelig dag i bilernes tegn og få nogle rigtig hyggelige timer sammen med andre VAG-entusiaster, mens du tager et kig på de mange biler.

Vælg "Tilføj til kalender" her på siden og vis du kommer!   


Start: 22-04-2017
Slut: 22-04-2017
Åbningstider:

Kl. 13.00 - 00.00

Adressen:

Englandskaj 
5000 Odense  

Priser:

Gratis!

Ingen billet info
2 DELTAGER - SE BILERNE DER KOMMER
SMID EN KOMMENTAR
Skriv din kommentar her...
SPONSOR BANNER