SPONSOR BANNER
FORSIDE | EVENTKALENDER | AFHOLDTE EVENTS | BILPROFILER | MARKEDSPLADS | FORUM | NYHEDER | KONKURRENCER | LINKS | KONTAKT
SPONSOR BANNER
[AFHOLDTE EVENTS]
Danes'N'Dubs VAG Meet - 2017...
DUB Event Danmark åbnede for 4. år i træk dørene op for Danes'N...
[AFHOLDTE EVENTS]
Boosted Tour 2017 - Roskilde...
Gutterne bag Boosted Magazine besøger henover sommeren fem forskellige locations ...
[AFHOLDTE EVENTS]
Lowered Basement 2017...
Arrangørerne bag det populære træf 'Lowered Basement' valgte at forst...
[NYHEDER]
Audi med ny 610 hestes R8...
Audi R8 Spyder V10 plus fra Audi Sport er mærket med de fire ringes ...
[NYHEDER]
SEAT lancerer Mii Cosmopo...
De hurtige kan nu få muligheden for at få en specialdesignet k...
Kolding Motorfestival 2017
- Kategori: [Race Event]

Kom med til Kolding Motorfestival i weekenden d. 6.-7. maj 2017 - en weekend for hele familien og specielt for dem med benzin i blodet og hang til motorsport på højeste plan. Kiesa Events der står bag den nye Motorfestival i Kolding lover masser af fede 2- og 4 hjulede maskiner på Kolding Køretekniske Anlæg ved Seest. 

Henover weekenden kan du opleve alt fra bil- og mc-udstillinger, diverse motorsport såsom Roadracing, Crosskarts m.m., køreoplevelser med kendte racerkørere i nye vilde biler, FMX show, en kæmpe 38fods fuldblods Powerboat og meget mere. Med andre ord, så er der alt at opleve! Så snyd ikke dig selv eller familien for denne fantastiske Motorfestival.

KOM MED UD PÅ BANEN
Kiesa Events er bl.a. kendt for at tilbyde køreture i vaskeægte racerbiler og selvfølgelig kan du også komme med ud og køre stærkt på banen i en valgfri racerbil. Sæt dig bag rattet eller få en tur du sent vil glemme, hvor instruktøren giver den gas. Prisen afhænger af hvilken bil du vælger men er samtidig skruet sammen, så alle kan være med. 

Skulle sulten eller tørsten melde sig undervejs, så vil der selvfølgelig være rigeligt med udvalg hvad angår mad og drikke til fornuftige priser ligesom der også vil være siddepladser, hvor man lige kan få hvilet benene og slappet lidt af. 

Det er så vigtigt at vi i Danmark støtter op om disse arrangementer, så vi fremadrettet kan få endnu flere arrangementer og ligeledes bevare dem vi allerede har. Pak derfor bilen med vennerne, veninderne eller familien og kom ud og nyd en fantastisk dag i Kolding - I kommer ikke til at gå derfra uden en god oplevelse!

Vælg "Tilføj til kalender" her på siden og vis du kommer! 


Start: 06-05-2017
Slut: 07-05-2017
Åbningstider:

Lør: 09.00 - 21.00
Søn: 09.00 - 16.00 

Adressen:

Vranderupvej 15 
6000 Kolding  

Priser:

Dagsbillet: 125,- 
Weekend: 200,-

Børn u/12 år: Gratis! 

Bestil dine billetter online på linket herunder. 

2 DELTAGER - SE HVEM DER KOMMER
SMID EN KOMMENTAR
Skriv din kommentar her...
SPONSOR BANNER