SPONSOR BANNER
FORSIDE | EVENTKALENDER | AFHOLDTE EVENTS | BILPROFILER | MARKEDSPLADS | FORUM | NYHEDER | KONKURRENCER | LINKS | KONTAKT
SPONSOR BANNER
[AFHOLDTE EVENTS]
Bilmesse & Brugtmarked - Forå...
Selvom foråret på ingen måde havde vist sig og vi hver uge blev overra...
[NYHEDER]
Konkurrencer til de k&osl...
12 måneders fri benzin, en køretur i drømmebilen eller...
[NYHEDER]
Ford tilbyder tuning med ...
Eftermonteret udstyr udviklet særligt til Fords modeller fra en r&ae...
[NYHEDER]
Vi kårer Året...
Et fantastisk bilår med rigtig mange spændende nyheder og mode...
[NYHEDER]
Se den nye Porsche 911 Ca...
Med 911 Carrera T genopliver Porsche det puristiske koncept med 911 T fra ...
Fast & Furious 8 - Pre-release Event
- Kategori: [Træf]

FAST & FURIOUS 8 – THE FATE OF THE FURIOUS
Som officiel Fast & Furious partner i Danmark, gentager Bilmesser.dk de tidligere års kæmpe succes og fylder igen Europas største Drive-In Bio i Lynge op med de fedeste biler, den hyggeligste stemning, DJ, fede konkurrencer, carwash, kæmpe biltræf med plads til 800 biler, kæmpe festfyrværkeri, fotografer der skyder lækre billeder af din bil og mange flere overraskelser er på vej! Du kan med andre ord forvente den fedeste dag og aften i vaskeægte F&F stil.

SKYD PÅSKEFERIEN I GANG!
Vi giver helt eksklusivt vores mange brugere den absolut bedste mulighed for, at hive fat i vennerne, kæresten, veninderne, deres veninder, hunden eller din dejlige svigermor og trække dem med ud til en dag, som I sent vil glemme - det kalder vi VIP! De fleste har fri dagen efter pga. påskeferien, så nu er der ingen undskyldning for ikke at komme med ud og nyde aftenen med alle os andre!

BLIV DEN FØRSTE I EUROPA TIL AT SE F&F 8
Til Fast & Furious 8 - Pre-release Event, bliver du én af de første i Europa til at se den helt nye Fast & Furious 8 - dagen inden den har officiel premiere! Vi bliver nemlig de første i Europa til at vise filmen og endda i de mest perfekte rammer, hvor du frit kan bevæge dig rundt og hygge med vennerne. Slip for den dødkedelige biograf, hvor man dårlig kan slippe en fis uden at få ballade - i Drive-In Bio kan du fise alt det du vil, så længe vennerne i bilen kan holde det ud!

For lige at komme i den helt rigtige stemning, krydrer vi hele arrangementet med at vise to af de tidligere F&F film - hvilke vi viser, kan du som bruger være med til at stemme på. De to film der får flest stemmer vil blive vist i den korrekte rækkefølge inden den helt nye 8'er afspilles på de tre 400 kvm. store skærme.

CAMPS OG MASSER AF HYGGE
Sidste år var vejret med os og det betød også, at folk byggede små camps mellem bilerne, havde madrasser med og flere kassevogne blev indrettet til små stuer. Lad os endelig få mere af det og vis os jeres kreative ideer. Vi kvitterer med high-fives og fede billeder!  

SE GALLERIET FRA F&F 7 - PRE-RELEASE EVENT HER

KØB MAD OG DRIKKE HELE DAGEN
Skulle sulten melde sig på dagen, så er det ligesom de andre år muligt at købe mad og drikke. Her snakker vi lækre burgere, franske hotdogs, pommes frites m.m. Til filmen kan der købes popcorn, snacks, chokolade og bland selv slik så du revner. Der skal ikke mangle noget! 

Har maven fået nok, så findes der også super pæne toiletfaciliteter i grusgraven, så lad du roligt skovlen blive hjemme – her er ingen grund til at grave huller.

KØB BILLETTERNE I FORSALG ALLEREDE NU!
Prisen pr. person er kun 149 kr. Prisen inkluderer hele 3 film, en kanon dag med kæmpe træf, udstilling af de fedeste biler, DJ, kæmpe festfyrværkeri, konkurrencer - og en oplevelse du ikke skal snyde dig selv for! 

Kom med ud og støt op om vores arrangement og hyg dig med alle os andre. Vi garanterer en super fed dag sammen med tusindvis af andre bilentusiaster!

Vælg "Tilføj til kalender" her på siden og vis du kommer!  


Start: 12-04-2017
Slut: 12-04-2017
Åbningstider:

Kl. 16.00 - 02.00

Adressen:

Nymøllevej 5 
3540 Lynge  

Priser:

Entré: 149,- pr. pers.

Skal du være sikker på en billet? Så bestil den online ved at klikke på linket herunder.

8 DELTAGER - SE BILERNE DER KOMMER
SMID EN KOMMENTAR
Skriv din kommentar her...
SPONSOR BANNER