SPONSOR BANNER
FORSIDE | EVENTKALENDER | AFHOLDTE EVENTS | BILPROFILER | MARKEDSPLADS | FORUM | NYHEDER | KONKURRENCER | LINKS | KONTAKT
SPONSOR BANNER
[AFHOLDTE EVENTS]
Danes'N'Dubs VAG Meet - 2017...
DUB Event Danmark åbnede for 4. år i træk dørene op for Danes'N...
[AFHOLDTE EVENTS]
Boosted Tour 2017 - Roskilde...
Gutterne bag Boosted Magazine besøger henover sommeren fem forskellige locations ...
[AFHOLDTE EVENTS]
Lowered Basement 2017...
Arrangørerne bag det populære træf 'Lowered Basement' valgte at forst...
[NYHEDER]
Audi med ny 610 hestes R8...
Audi R8 Spyder V10 plus fra Audi Sport er mærket med de fire ringes ...
[NYHEDER]
SEAT lancerer Mii Cosmopo...
De hurtige kan nu få muligheden for at få en specialdesignet k...
Danish Masters Racing Festival 2017
- Kategori: [Race Event]

Programmet for 2017-udgaven af Danish Master Racing Festival ligger nu grove træk fast, og nedenfor bringer vi et kort overblik over, hvad du kommer til at opleve den 6.-7. maj på FDM Jyllandsringen.

Historiske standardvogne
Der kommer fire klasser for historiske standard- og GT-vogne på banen for at køre race, hvor det gælder om at komme først. Vi har inddelt bilerne i fire felter ud fra deres alder og deres effekt. De ældste kommer du til at opleve i klassen for biler op til 1965. De nyeste i klassen for 1976- og 1981-biler. Og midt imellem finder du to felter for biler bygget frem til 1971. Opdelt henholdsvis biler op til 1300 cm3 og over denne grænse.

Classic Road Racing
Der bliver også race på to hjul ved Danish Master Racing Festival. Det gamle motorcykler bliver rullet ud af værkstederne og garagerne, og så bliver der ellers kørt Classic Road Racing med op til tre forskellige felter. Du kan opleve alt lige fra de så 50 cm3-maskiner, der alligevel har 14-16 hestekræfter og derfor er ganske hurtige i svingene, til store klassikere en halvliters Norton Manx eller en mere Yamaha RD350-maskine fra dengang, hvor de japanske maskiner fik overtaget. 

Youngtimer
Dette bliver de nyeste biler, du kommer til at opleve ved Danish Master Racing Festival på FDM Jyllandsringen. Bilerne skal her være mindst 15 år gamle, så du kender helt sikkert de fleste bilmodeller i feltet. Bilerne er inddelt i tre divisioner ud fra deres vægt/effekt-forhold for at sikre jævnbyrdig konkurrence. 

Historiske formelbiler
Der er også historiske formelbiler på programmet ved Danish Master Racing Festival. Det bliver en skøn blanding af indtryk ned gennem memory lane startende med Formel Vee- og Formel Ford-racere fra sidste del af tresserne over Formel 3 i halvfjerdserne til Formel Ford 2000-racere fra firserne.

Sæt kryds i kalenderen d. 6.-7. maj 2017 og kom med til en historisk dag på FDM Jyllandsringen. En Festival for hele familien med fart over feltet lige fra starten.  

TILMELD DIG i toppen, så sender vi dig en besked inden! 


Start: 06-05-2017
Slut: 07-05-2017
Åbningstider:

Lør: 09.00 - 18.00
Søn: 10.00 - 18.00 

Adressen:

Skellerupvej 38 
8600 Silkeborg  

Priser:

Priser kommer!

Ingen billet info
1 DELTAGER - SE HVEM DER KOMMER
SMID EN KOMMENTAR
Skriv din kommentar her...
SPONSOR BANNER