SPONSOR BANNER
FORSIDE | EVENTKALENDER | AFHOLDTE EVENTS | BILPROFILER | MARKEDSPLADS | FORUM | NYHEDER | KONKURRENCER | LINKS | KONTAKT
SPONSOR BANNER
[AFHOLDTE EVENTS]
Bilmesse & Brugtmarked - Forå...
Selvom foråret på ingen måde havde vist sig og vi hver uge blev overra...
[NYHEDER]
Konkurrencer til de k&osl...
12 måneders fri benzin, en køretur i drømmebilen eller...
[NYHEDER]
Ford tilbyder tuning med ...
Eftermonteret udstyr udviklet særligt til Fords modeller fra en r&ae...
[NYHEDER]
Vi kårer Året...
Et fantastisk bilår med rigtig mange spændende nyheder og mode...
[NYHEDER]
Se den nye Porsche 911 Ca...
Med 911 Carrera T genopliver Porsche det puristiske koncept med 911 T fra ...
Striben Ishøj Sæsonstart 2017
- Kategori: [Træf]

Fredag d. 31. marts 2017 inviterer Striben Ishøj alle biltosser og interesserede til den traditionsrige Sæsonstart på den faste p-plads ved Bauhaus i Ishøj - et træf der for alvor er kendt for at sparke træfsæsonen i gang og forhåbentlig ligesom altid, med en hel masse fede biler.

Vinteren er så småt ved at være slut og foråret står for døren - dette betyder også at det er tid til at Striben igen starter op med en masse ræs, god stemning og ikke mindst godt humør når tusindvis af unge mennesker hver uge igennem hele sæsonen mødes, for at dele deres fælles hobby og passion for flotte og hurtige biler. 

Til dem der kører ræs på Striben
Når I kører derude så brug hovedet! Når I kører ræs går det i én lige linie, men når i er færdige så lad vær' med at benytte tilbagevejen som en ekstra bane til hurtig kørsel og drift. Folk er fokuseret på ræs og ikke Jer der kører bagved dem. Husk der kører andre der ikke er en del af miljøet, så tag hensyn til dem også.

Til publikum på Striben
Brug den sunde fornuft, hold jer bag startlinien og lyt til crewet - de er der for at hjælpe og undgå ulykker og gør det frivilligt. 

Alkohol kan desværre ikke undgås, men skal man stå og hygge med dette og ikke se ræs, så træk væk fra vejen. Til dem der skal se ræs, stil jer inde i rabatten og ikke på vejen, da dette kan gøre kørerne nervøse og man mindsker chancen for uheld yderligere. Ryd op efter jer selv - dette gælder også på p-pladen ved Bauhaus.

Kom frisk ud fredag d. 31. marts og støt op om fælleskabet. Man er ikke nødvendigvis tvunget til at køre videre efter træffet, da rigitg mange vælger at blive ved Bauhaus for at hygge videre mens der køres ræs et andet sted.

Vælg "Tilføj til kalender" her på siden og vis du kommer! 


Start: 31-03-2017
Slut: 31-03-2017
Åbningstider:

Kl. 21.00 - 01.00

Adressen:

Industridalen 7 
2635 Ishøj  

Priser:

Gratis!

Ingen billet info
9 DELTAGER - SE BILERNE DER KOMMER
SMID EN KOMMENTAR
Skriv din kommentar her...
SPONSOR BANNER