SPONSOR BANNER
FORSIDE | EVENTKALENDER | AFHOLDTE EVENTS | BILPROFILER | MARKEDSPLADS | FORUM | NYHEDER | KONKURRENCER | LINKS | KONTAKT
SPONSOR BANNER
[AFHOLDTE EVENTS]
Bilmesse & Brugtmarked - Forå...
Selvom foråret på ingen måde havde vist sig og vi hver uge blev overra...
[NYHEDER]
Konkurrencer til de k&osl...
12 måneders fri benzin, en køretur i drømmebilen eller...
[NYHEDER]
Ford tilbyder tuning med ...
Eftermonteret udstyr udviklet særligt til Fords modeller fra en r&ae...
[NYHEDER]
Vi kårer Året...
Et fantastisk bilår med rigtig mange spændende nyheder og mode...
[NYHEDER]
Se den nye Porsche 911 Ca...
Med 911 Carrera T genopliver Porsche det puristiske koncept med 911 T fra ...
Græsted Veterantræf 2017
- Kategori: [Træf]

Græsted Veterantræf bliver i Græsted!
Der har været rigtig mange misforståelser hvorvidt Græsted Veterantræf blev flyttet til Hundested i 2017. Her kan vi dog klart melde ud, at det gør det ikke! Græsted Veterantræf bliver i Græsted hvor det hører til og det vil det gøre i rigtig mange år frem! Dog bliver det med en helt ny bestyrelse og alt arbejde bliver 100% udført af frivillige kræfter.

Et træf for hele familien
Græsted Veterantræf 2017 er klart en oplevelse for hele familien, hvor nostalgi og markedsstemning kan opleves overalt på det 30 hektar store område! Træffet kunne sidste år fejre 20-års jubilæum.

Tag på en familieudflugt til det skønne Nordsjælland – se, lugt og fornem hvordan verden så ud, da bedstefar og bedstemor var unge – dengang før 1970. Hele pladsen summer af livet fra ”dengang” med gamle traktorer, dampmaskiner, landbrugsmaskiner, damplokomotiv, tivoli og selvfølgelig en kæmpe plads til de gamle klassiske biler, der hvert år er mødt talstærkt op.  

SE BILLEDERNE FRA VORES BESØG I 2014 HER

Her er alt fra gamle lastbiler, gamle brandbiler, klassiske biler til de fedeste amerikanerbiler. Et hav af forskellige bilklubber er hvert år at finde på pladsen, hvor man kan dele sin entusiasme med ligesindede.

Har man hang til at gå på opdagelse på det store kræmmermarked der er i tilknytning til træffet, kan tiden bruges mangefold her, eller er man mekanik entusiast med mekanikken stående uvirksom derhjemme, er der mange muligheder for at skaffe dimsedutter og dingenoter til restaureringen på Nordsjællands Stumpemarked som ligeledes har sin plads på træffet.

Camping for alle
Veterantræffet har i mange år kunnet tilbyde overnatning på træffets egen campingplads i umiddelbar nærhed af træfpladsen. På pladsen er der vandskyllende toiletter og mulighed for varmt bad. Der er også en fælles grillplads hvor åben ild er tilladt.

Tilmeld dig træffet i toppen, så sender vi dig en besked inden!  


Start: 03-06-2017
Slut: 05-06-2017
Åbningstider:

Lør: 12.00-22.00
Søn: 10.00-22.00
Man: 10.00-16.00

Adressen:

Holtvej 40 
3230 Græsted  

Priser:

Entré: 100,-
Entré alle dage: 200,- 
Børn u/15 år: Gratis! 

Benyt linket herunder for at købe dine billetter. Kan også købes i indgangen.

1 DELTAGER - SE BILERNE DER KOMMER
SMID EN KOMMENTAR
Skriv din kommentar her...
SPONSOR BANNER