FORSIDE | EVENTKALENDER | AFHOLDTE EVENTS | BILPROFILER | MARKEDSPLADS | FORUM | NYHEDER | KONKURRENCER | LINKS | KONTAKT
[NYHEDER]
SEAT lancerer Mii Cosmopo...
De hurtige kan nu få muligheden for at få en specialdesignet k...
[AFHOLDTE EVENTS]
VAG Club Odense 2017 - Opstart...
Teamet bag VAG Club Odense mente at det var på tide, at hive bilerne ud af deres v...
[AFHOLDTE EVENTS]
Bilsport Performance & Custom ...
Bilsport Performance & Custom Motor Show 2017 blev i påsken afholdt i de impon...
[AFHOLDTE EVENTS]
Fast & Furious 8 Event - Drive...
For 4. år i træk gentog Bilmesser.dk den store succes og inviterede onsdag d...
[AFHOLDTE EVENTS]
Boosted Tour #1 2017 - Middelf...
Gutterne bag det danske bilmagasin Boosted Magazine gentager sidste års kæmp...
Sommarlandsträffen 2017
- Kategori: [Træf]

Arn Racing i Sverige byder igen i år alle velkommen til Sommarlandsträffen 2017 - et træf du simpelthen ikke må gå glip af! 

Sommarlandsträffen har helt tilbage fra sin første premiere udviklet sig til et større og større arrangement - både i kvalitet og kvantitet. Første år bød på en halvtom parkeringsplads med 500 biler. Gennem årene har teamet fået en hel del erfaringer og træffet er blevet udviklet positivt. Der er bl.a. kommet mulighed for at købe mad, drikke og fine toiletfaciliteter. 

2016-træffet bød på en deltagerrekord, hvor hele 1367 biler var mødt op. Træffet er udbygget med en stor burnoutplads med publikumspladser, udstillingsområder og præmier i forskellige kategorier. I år er der indgået et samarbejde med sommerlandet, der betyder du kan besøge parken og samtidig overnatte på deres campingplads til gode priser.

Skara Sommarland ligger placeret godt og vel 5 timers kørsel fra København Centrum. En god hyggetur hvor du virkelig kan få hygget og sludret med gutterne og hvor I undervejs kan holde ind og købe billigt guf.

Driftingshow
Som noget nyt er der bygget en driftarena med pladser til publikum også. Her kan man hele dagen se et bredt udvalg af potente driftbiler, der smides sidelæns i den tykke dækrø og presses til det ypperste. Er du til vild motorsport, så er det her du skal klistre dig fast til et sæde.

Burnout show og åben brænderplads
Udover en åben brænderplads hvor alle og enhver kan køre ind og brænde dæk af, så er der også et kæmpe burnout show på pladsen, hvor rutinerede kørere vil give den gas hele dagen.  

VIP-Udstillerområde
På pladsen er der også et specielt VIP-område med begrænset plads. Har du en bil du mener vil passe hertil, så kan du booke en plads ved at kontakte Simon på simon.abelsson@arnracing.se med info og billeder om din bil. Her vil arrangørerne prøve at skabe en plads med en masse blandet og specielle biler.

Vælg "Tilføj til kalender" her på siden og vis du kommer! 


Start: 12-08-2017
Slut: 12-08-2017
Åbningstider:

Kl. 15.00 - 21.00

Adressen:

Skara Sommarland 
532 92 Axvall  

Priser:

Entré: 100SEK pr. bil 

Prisen er den samme om I kommer 1 eller 5 i en bil. 

Ingen billet info
1 DELTAGER - SE BILERNE DER KOMMER
SMID EN KOMMENTAR
Skriv din kommentar her...