SPONSOR BANNER
FORSIDE | EVENTKALENDER | AFHOLDTE EVENTS | BILPROFILER | MARKEDSPLADS | FORUM | NYHEDER | KONKURRENCER | LINKS | KONTAKT
SPONSOR BANNER
[AFHOLDTE EVENTS]
Bilmesse & Brugtmarked - Forå...
Selvom foråret på ingen måde havde vist sig og vi hver uge blev overra...
[NYHEDER]
Konkurrencer til de k&osl...
12 måneders fri benzin, en køretur i drømmebilen eller...
[NYHEDER]
Ford tilbyder tuning med ...
Eftermonteret udstyr udviklet særligt til Fords modeller fra en r&ae...
[NYHEDER]
Vi kårer Året...
Et fantastisk bilår med rigtig mange spændende nyheder og mode...
[NYHEDER]
Se den nye Porsche 911 Ca...
Med 911 Carrera T genopliver Porsche det puristiske koncept med 911 T fra ...
Sommarlandsträffen 2017
- Kategori: [Træf]

Arn Racing i Sverige byder igen i år alle velkommen til Sommarlandsträffen 2017 - et træf du simpelthen ikke må gå glip af! 

Sommarlandsträffen har helt tilbage fra sin første premiere udviklet sig til et større og større arrangement - både i kvalitet og kvantitet. Første år bød på en halvtom parkeringsplads med 500 biler. Gennem årene har teamet fået en hel del erfaringer og træffet er blevet udviklet positivt. Der er bl.a. kommet mulighed for at købe mad, drikke og fine toiletfaciliteter. 

2016-træffet bød på en deltagerrekord, hvor hele 1367 biler var mødt op. Træffet er udbygget med en stor burnoutplads med publikumspladser, udstillingsområder og præmier i forskellige kategorier. I år er der indgået et samarbejde med sommerlandet, der betyder du kan besøge parken og samtidig overnatte på deres campingplads til gode priser.

Skara Sommarland ligger placeret godt og vel 5 timers kørsel fra København Centrum. En god hyggetur hvor du virkelig kan få hygget og sludret med gutterne og hvor I undervejs kan holde ind og købe billigt guf.

Driftingshow
Som noget nyt er der bygget en driftarena med pladser til publikum også. Her kan man hele dagen se et bredt udvalg af potente driftbiler, der smides sidelæns i den tykke dækrø og presses til det ypperste. Er du til vild motorsport, så er det her du skal klistre dig fast til et sæde.

Burnout show og åben brænderplads
Udover en åben brænderplads hvor alle og enhver kan køre ind og brænde dæk af, så er der også et kæmpe burnout show på pladsen, hvor rutinerede kørere vil give den gas hele dagen.  

VIP-Udstillerområde
På pladsen er der også et specielt VIP-område med begrænset plads. Har du en bil du mener vil passe hertil, så kan du booke en plads ved at kontakte Simon på simon.abelsson@arnracing.se med info og billeder om din bil. Her vil arrangørerne prøve at skabe en plads med en masse blandet og specielle biler.

Vælg "Tilføj til kalender" her på siden og vis du kommer! 


Start: 12-08-2017
Slut: 12-08-2017
Åbningstider:

Kl. 15.00 - 21.00

Adressen:

Skara Sommarland 
532 92 Axvall  

Priser:

Entré: 100SEK pr. bil 

Prisen er den samme om I kommer 1 eller 5 i en bil. 

Ingen billet info
1 DELTAGER - SE BILERNE DER KOMMER
SMID EN KOMMENTAR
Skriv din kommentar her...
SPONSOR BANNER