SPONSOR BANNER
FORSIDE | EVENTKALENDER | AFHOLDTE EVENTS | BILPROFILER | MARKEDSPLADS | FORUM | NYHEDER | KONKURRENCER | LINKS | KONTAKT
SPONSOR BANNER
[AFHOLDTE EVENTS]
Bilmesse & Brugtmarked - Forå...
Selvom foråret på ingen måde havde vist sig og vi hver uge blev overra...
[NYHEDER]
Konkurrencer til de k&osl...
12 måneders fri benzin, en køretur i drømmebilen eller...
[NYHEDER]
Ford tilbyder tuning med ...
Eftermonteret udstyr udviklet særligt til Fords modeller fra en r&ae...
[NYHEDER]
Vi kårer Året...
Et fantastisk bilår med rigtig mange spændende nyheder og mode...
[NYHEDER]
Se den nye Porsche 911 Ca...
Med 911 Carrera T genopliver Porsche det puristiske koncept med 911 T fra ...
VAG South Denmark Meet 2017
- Kategori: [Træf]

Fyld vognen med vennerne, veninderne, svigerfamilien eller nogen helt andre og kom med når der atter en gang inviteres til VAG South Denmark Early Meet 2017 i Kruså. Kombiner træffet med en hyggelig smuttur ned over grænsen og fyld bagagerummet, bagsædet og tagboksen op med godter! 

Træffet afholdes igen i år på Transitgården - det perfekte sted til et træf i denne kaliber. Sidste års træf bød på fuldt hus, den fedeste stemning, masser af mennesker og gang i den fra start til slut. Udvalget af VAG-biler var enormt, hvor også mange tyskere havde taget den korte tur for at være med. 

Alle bilmærker er velkommen
Selvom træffet udelukkende henvender sig til VAG-biler, så er alle andre mærker også velkommen. Kommer man ikke i en VAG-bil, så bedes man parkere på p-pladsen på den anden side. Det positive er at det er lige ved toiletterne, så det er bestemt ikke en dårlig plads. 

Skulle sulten eller tørsten melde sig, så er der både grillbar og pizzaria lige om hjørnet. Så går du sulten fra træffet, så er det dælme din egen skyld! Skulle du ende med en omgang racermave, så er der intet at være nervøs for - pladsen rummer nemlig også pæne toiletter.  

Kom med til et fantastisk VAG-træf og se hvad folk har gået og skruet på henover vinteren. Der er garanti for rigtig mange spændende biler fra både Danmark og Tyskland - der er med sikkerhed også et hav af gode tilbud i grænsebutikkerne.

Vælg "Tilføj til kalender" her på siden og vis du kommer! 


Start: 15-04-2017
Slut: 15-04-2017
Åbningstider:

Kl. 13.00 - 17.00

Adressen:

Transitgården 
6340 Kruså  

Priser:

Gratis!

Ingen billet info
3 DELTAGER - SE BILERNE DER KOMMER
SMID EN KOMMENTAR
Skriv din kommentar her...
SPONSOR BANNER