SPONSOR BANNER
FORSIDE | EVENTKALENDER | AFHOLDTE EVENTS | BILPROFILER | MARKEDSPLADS | FORUM | NYHEDER | KONKURRENCER | LINKS | KONTAKT
SPONSOR BANNER
[AFHOLDTE EVENTS]
Bilmesse & Brugtmarked - Forå...
Selvom foråret på ingen måde havde vist sig og vi hver uge blev overra...
[NYHEDER]
Konkurrencer til de k&osl...
12 måneders fri benzin, en køretur i drømmebilen eller...
[NYHEDER]
Ford tilbyder tuning med ...
Eftermonteret udstyr udviklet særligt til Fords modeller fra en r&ae...
[NYHEDER]
Vi kårer Året...
Et fantastisk bilår med rigtig mange spændende nyheder og mode...
[NYHEDER]
Se den nye Porsche 911 Ca...
Med 911 Carrera T genopliver Porsche det puristiske koncept med 911 T fra ...
VAGnation Spring Meet 2017
- Kategori: [Træf]

Du må ikke gå glip årets første VAGnation Spring Meet! 
Sidste års mange træf blev en kæmpe succes. Arrangørerne har haft hele vinteren til at få endnu mere blod på tanden, flere kreative ideer og alle har knoklet for, at stable det fedeste VAG-træf på benene! Selvom det bliver svært at overgå sidste års sæson, så gør de alt hvad de kan! I år skal det være endnu vildere og endnu større med mange flere overraskelser!

Det er blevet tid til at samle hele landets VAG-biler til et brag af et biltræf d. 6. maj 2017 på Jernbanegade i Kolding. Sidste år lagde mere end 5000 mennesker og 1500 biler vejen forbi VAGnation træffet - I år lover arrangørerne igen masser af mennesker og de fedeste biler fra Danmark og Tyskland.

NYT! Spring Meet bliver et "heldagsevent"
I år er første tiltag allerede meldt ud. Træffet er ændret til et heldagsevent, der betyder at du kan nyde de mange biler og den gode stemning over en hel dag. Gutterne bag VAGnation byder derfor alle velkommen fra kl. 12.00 og til kl. 20.00 eller til folk ikke gider mere.

Overhold venligst de få regler
Ligesom sidste år er der opsat visse regler for alle besøgende. Disse regler er opsat for, at man fortsat kan benyttes sig af pladsen og træffet ikke lukkes ned. 

INGEN høj musik! Det er okay at spille stille og roligt med dørene åbne men hold det på et nogenlunde niveau. Det er ikke alle der er interesseret i at høre dit Hansi Hinterseer musik. Derudover vil der være rigeligt med musik på pladsen.

INGEN Hjulspin/ræs på gaden! Gaden er fyldt med mennekser og dyre biler med ejere som går op i deres biler. Ligeledes er pladsen offentlig og træffet kan lukkes med det samme, hvis ordensmagten vælger dette eller der kommer klager fra naboerne.

Ryd op efter dig selv! der vil være opstillet poser og skraldespande til affald - benyt venligst disse til jeres madpapir, dåser og flasker. 

INGEN unødvendig ræs! Det er fint du giver den gas når du forlader stedet, men lad vær med at ræse frem og tilbage. Det ødelægger det for alle andre, da det er et offentligt plads. Det ender i værste fald med, at træffet lukkes og pladsen ikke kan benyttes mere.

BENYT IKKE Restaurant Admiralen's toiletter! Ejeren var tosset sidst og ringede til politiet og ville klage til kommunen. Så undgå venligst at benytte deres toilet under træffet, medmindre I vælger at spise derinde.

Medbring det gode humør, pak bilen med alle gutterne, veninderne, svigermor/svigerfar eller dine husdyr og kom ud til et brag af et VAG-træf. Der er bestil godt vejr, så nu er der ingen undskyldning for ikke at kigge ud!

Vælg "Tilføj til kalender" her på siden og vis du kommer!  


Start: 06-05-2017
Slut: 06-05-2017
Åbningstider:

Kl. 12.00 - 20.00

Adressen:

Jernbanegade 50 
6000 Kolding  

Priser:

Gratis!

Ingen billet info
9 DELTAGER - SE BILERNE DER KOMMER
SMID EN KOMMENTAR
Skriv din kommentar her...
SPONSOR BANNER