SPONSOR BANNER
FORSIDE | EVENTKALENDER | AFHOLDTE EVENTS | BILPROFILER | MARKEDSPLADS | FORUM | NYHEDER | KONKURRENCER | LINKS | KONTAKT
SPONSOR BANNER
[AFHOLDTE EVENTS]
Bilmesse & Brugtmarked - Forå...
Selvom foråret på ingen måde havde vist sig og vi hver uge blev overra...
[NYHEDER]
Konkurrencer til de k&osl...
12 måneders fri benzin, en køretur i drømmebilen eller...
[NYHEDER]
Ford tilbyder tuning med ...
Eftermonteret udstyr udviklet særligt til Fords modeller fra en r&ae...
[NYHEDER]
Vi kårer Året...
Et fantastisk bilår med rigtig mange spændende nyheder og mode...
[NYHEDER]
Se den nye Porsche 911 Ca...
Med 911 Carrera T genopliver Porsche det puristiske koncept med 911 T fra ...
US-Biler I Texas Town 2017
- Kategori: [Træf]

Træffet gennemføres på Hotel Pejsegården, der har en helt speciel Cowboyrestaurant: ”Texas Town”. Denne fuldt udstyrede Cowboy‐restaurant danner rammen om arrangementet, hvor der er plads til 200 US‐biler på en lukket asfalteret og overvåget parkeringsplads. Det specielle ved dette arrangement er, at alle klubber inviteres, men man behøver ikke være medlem af en Amerikanerbilklub for at deltage.

En bil på pladsen koster 50 kr. Fører og passagerer i bilerne samt publikum har gratis afgang til hele arrangementet. I løbet af dagene er der mulighed for at købe amerikansk inspireret mad og drikkevarer, og der er underholdning med opvisning af Linedance og Squaredance samt elvende musik til dans efter festmiddagen.

Som deltager eller gæst ved denne begivenhed er der selvfølgelig mulighed for at benytte Pejsegårdens øvrige faciliteter hele week end’en herunder: spillehal, bowlingbaner og restauranter. Som overnattende deltager eller gæst har man også mulighed for at benytte hotellets øvrige faciliteter herunder svømmehal og bar. 

Dagene er helliget Amerikaner Bilentusiaster og især børn og barnlige sjæle i Cowboy Outfit så man føler dig hensat til en saloon i en guldgraver by i det Vilde Westen, hvor man nærmest forventer at John Wayne uden varsel sparker saloondørene ind og skyder løs på banditterne.

Tank billig benzin i Brædstrup
Som deltager til US-Biler i Texas Town, får du rabat når du tanker benzin hos SuperBrugsen i Brædstrup. Arrangøreren har nemlig indgået en aftale der sikrer dig en god rabat alle tre dage. Når du ankommer til træffet får du en parkeringsbillet som er adgang til billig benzin også.

Overnatning og fest om lørdagen
Du kan overnatte i Hotel Pejsegårdens dobbeltværelse for 2 pers. inkl. lækker morgenbuffet for 600,- enten lørdag-søndag eller fredag-lørdag samt deltage i lørdagens festmenu i Texas Town til kun 200,-/person. 

Tilmeld dig træffet i toppen og vis andre at du kommer!  


Start: 16-06-2017
Slut: 18-06-2017
Åbningstider:

Fre: 14.00-20.00
Lør: 07.00-00.00
Søn: 07.00-11.00

Bemærk at træfpladsen først åbner for publikum lørdag kl. 12.00. 

Adressen:

Søndergade 112 
8740 Brædstrup  

Priser:

Deltager: Gratis! 
Publikum: Gratis!
Bil: 50,-

Overnatning: 600,-
Fest lørdag: 200,- 

Ønsker du at booke værelse på Hotel Pejsegården og tilmelde dig festen lørdag, skal dette gøres inden d. 16. maj 2017 på tlf. 7575 1766.

1 DELTAGER - SE BILERNE DER KOMMER
SMID EN KOMMENTAR
Skriv din kommentar her...