SPONSOR BANNER
FORSIDE | EVENTKALENDER | AFHOLDTE EVENTS | BILPROFILER | MARKEDSPLADS | FORUM | NYHEDER | KONKURRENCER | LINKS | KONTAKT
SPONSOR BANNER
[NYHEDER]
Ford tilbyder tuning med ...
Eftermonteret udstyr udviklet særligt til Fords modeller fra en r&ae...
[NYHEDER]
Vi kårer Året...
Et fantastisk bilår med rigtig mange spændende nyheder og mode...
[NYHEDER]
Se den nye Porsche 911 Ca...
Med 911 Carrera T genopliver Porsche det puristiske koncept med 911 T fra ...
[NYHEDER]
Fast & Furious LIVE til K...
Fast and Furious-universet udvides nu med et verdensomspændende live...
[AFHOLDTE EVENTS]
Boosted Tour 2017 - Køge...
Gutterne bag Boosted Magazine har hele sæsonen været at finde på et ud...
Altid Drengerøv 2017
- Kategori: [Træf]

Altid Drengerøv 2017 - Danmarks fedeste en-dags træf, gentager sidste års kæmpe succes og inviterer alle bilentusiaster til en super hyggelig dag, der byder på en masse aktiviteter, præmier og meget andet når dørene for 4. år i træk åbnes op på Grøns Køreteknikske Anlæg i Sæby. 

Et ordentligt biltræf indeholder alt hvad en drengerøvs hjerte begærer. Det skal vi også love for, at arrangøren har sørget for. Derfor vil der igen i år være rullefelt, hvor du kan få målt din bils evner for kun 300 kr. Der vil være fede præmier samt pokal til bilen med flest HK og bilen med mindst HK - så hold dig ikke tilbage!  

Rundt på hele pladsen vil der være udstilling af alle typer biler, hvor man kan gå rundt og nyde de mange detaljer, mærke stemningen og bilmiljøet samt få sig en sludder med de forskellige bilejere. Der bliver rigeligt med lækkerier at kigge på!

Kom og vis din bil og vind lækre præmier
For alle udstillede biler, vil der være flere spændende konkurrencer med tilhørende præmier til. Man har nemlig igen mulighed for at vinde i de forskellige kategorier; Flotteste bil, Flest HK, Højest dB m.m. Så der er rigtig god grund til at komme ud og vise slæden og de blankpolerede fælge frem til folket.

Plads til masser af motorsport og dækrøg!
Forvent ikke mindre end det vildeste setup, når vi snakker motorsport og underholdning! Ligesom sidste år vil der igen være lavet masser af plads til MC-stunt og drift samt potente driftingbiler, der henover hele dagen vil lave imponerende show og opvisning kombineret med masser af tyk dækrøg og brølende motorer. Et setup der virkelig trak publikum til sig sidste år. 

Dealerstreet - kom og gør en god handel
Til et godt og populært biltræf hører naturligvis også en dealerstreet til! Kom og gør en god handel i en af de mange boder og stande på pladsen. Her kan du bl.a. handle bilrelaterede ting, med alt lige fra plejeprodukter til foliering af din bil. Der er altid gode priser og et væld af spændende produkter.

Der vil selvfølgelig også være mulighed for at kunne købe mad og drikke på pladsen til fornuftige priser.

Programmet for Altid Drengerøv 2017 er endnu ikke helt fastsat, men der er garanti for en masse fede aktiviteter rundt på hele pladsen. Så kom og støt op om træffet!

Vælg "Tilføj til kalender" her på siden og vis du kommer!  


Start: 22-07-2017
Slut: 22-07-2017
Åbningstider:

Kl. 12.00 - 18.00

Adressen:

Kjeldgaardsvej 4 
9300 Sæby  

Priser:

Entré: 20,-

Ingen billet info
2 DELTAGER - SE BILERNE DER KOMMER
SMID EN KOMMENTAR
Skriv din kommentar her...
SPONSOR BANNER