SPONSOR BANNER
FORSIDE | EVENTKALENDER | AFHOLDTE EVENTS | BILPROFILER | MARKEDSPLADS | FORUM | NYHEDER | KONKURRENCER | LINKS | KONTAKT
SPONSOR BANNER
[AFHOLDTE EVENTS]
Bilmesse & Brugtmarked - Forå...
Selvom foråret på ingen måde havde vist sig og vi hver uge blev overra...
[NYHEDER]
Konkurrencer til de k&osl...
12 måneders fri benzin, en køretur i drømmebilen eller...
[NYHEDER]
Ford tilbyder tuning med ...
Eftermonteret udstyr udviklet særligt til Fords modeller fra en r&ae...
[NYHEDER]
Vi kårer Året...
Et fantastisk bilår med rigtig mange spændende nyheder og mode...
[NYHEDER]
Se den nye Porsche 911 Ca...
Med 911 Carrera T genopliver Porsche det puristiske koncept med 911 T fra ...
Supercar Day 2017 - Sjællandsringen
- Kategori: [Race Event]

SUPERCAR DAY BYDER IGEN VELKOMMEN I 2017!
Sidste års succes skal helt sikkert gentages! Supercar Day 2017 er en biludstilling i bevægelsedag for hele familien. Når dørene åbner op d. 19. august på Sjællandsringen i Roskilde, vil der vil være en masse fantastiske oplevelser, hvor racerkører og et bredt udvalg af superbiler underholder tusindvis af gæster – både i udstillingsområdet og på banen.

Som noget helt nyt for dette show vil man henover to hele dage, kunne begive sig rundt blandt bilerne. Arrangøren har nemlig valgt at udvide showet med en ekstra dag. Så nu er der ingen undskyldning for ikke at tage turen ud til Sjællandsringen!

SE ALLE BILLEDERNE FRA SUPERCAR DAY 2016

Oplev de fedeste superbiler på tæt hold 
Supercar Day 2017 præsenterer et bredt udvalg af superbiler og racerbiler fra bl.a. Le Mans og Formel 1, fra 1960erne og frem til i dag. Idéen med Supercar Day er at give publikum muligheden for at se en masse fantastiske superbiler helt tæt på. Samtidig skal de også opleve bilerne i action hvor de hører hjemme – på en racerbane. 

Et stort antal af udstillere med navne som bl.a. Lamborghini Copenhagen, Porsche, Mercedes-Benz CPH, Ford m.fl. sørger for at gæsterne oplever superbiler for millioner helt tæt på og hører dem starte op. Supercar Day er nemlig et bilshow for dine øjne og øre. Du kan bl.a. opleve bilmærker som Bugatti, Ferrari, McLaren, Lamborghini, Porsche , Koenigsegg, Jaguar, Aston Martin, Mercedes-Benz og mange mange flere.

Oplev suset og banen bag rattet! 
Ligesom sidste år, kan man som gæst igen selv sætte sig bag rattet af en superbil og mærke suset rundt på racerbanen. Der vil være underholdning hele dagen og action på banen fra start til slut. Billetter til banekørsel kan købes på dagen og der vil være en lang række af superbiler at vælge imellem. Bl.a. McLaren MP4-12C, Ferrari 458 Italia og Lamborghini Gallardo Superleggera.

Uden mad og drikke, duer helten ikke. Derfor vil man selvfølgelig også kunne købe dette hele dagen under showet, hvor der vil være flere forskellige foodtrucks med både tørt og vådt.

Sæt kryds i kalenderen d. 19.-20. august 2017 og kom med ud og støt op om Danmarks nye bilshow på Sjællandsringen i Roskilde. En dag for hele familien og en god og underholdende dag i motorsportens navn, med mulighed for at opleve superbilerne helt tæt på. Der er garanti for fede biler og en oplevelse ud over det sædvanlige! 

Tilmeld dig træffet i toppen, så sender vi dig en besked inden! 


Start: 19-08-2017
Slut: 20-08-2017
Åbningstider:

Lør: 09.00 - 17.00
Søn: Tider kommer! 

Adressen:

Abildgårdsvej 17 
4000 Roskilde  

Priser:

FORSALG
Entré: 200,-  

INDGANG
Entré: 250,-

Køb dine billetter i forsalget online, så sparer du 50,- pr. pers. Læs også om mulighederne for VIP-pakker m.m. Benyt linket herunder.  

2 DELTAGER - SE HVEM DER KOMMER
SMID EN KOMMENTAR
Skriv din kommentar her...
SPONSOR BANNER