SPONSOR BANNER
FORSIDE | EVENTKALENDER | AFHOLDTE EVENTS | BILPROFILER | MARKEDSPLADS | FORUM | NYHEDER | KONKURRENCER | LINKS | KONTAKT
SPONSOR BANNER
[AFHOLDTE EVENTS]
Bilmesse & Brugtmarked - Forå...
Selvom foråret på ingen måde havde vist sig og vi hver uge blev overra...
[NYHEDER]
Konkurrencer til de k&osl...
12 måneders fri benzin, en køretur i drømmebilen eller...
[NYHEDER]
Ford tilbyder tuning med ...
Eftermonteret udstyr udviklet særligt til Fords modeller fra en r&ae...
[NYHEDER]
Vi kårer Året...
Et fantastisk bilår med rigtig mange spændende nyheder og mode...
[NYHEDER]
Se den nye Porsche 911 Ca...
Med 911 Carrera T genopliver Porsche det puristiske koncept med 911 T fra ...
Allingåbro Motor Festival 2017
- Kategori: [Race Event]

Masser af nyheder, masser af action - mere røg og mere larm!
Sidste års Allingåbro Motor Festival blev en kæmpe succes, og nu er festivalarrangørerne i fuld gang med at tilrettelæge programmet for den 14. udgave af Danmarks største motorfestival, der finder sted lørdag den 20. maj 2017 for race teams, camp osv. og søndag d. 21. maj åbnes der så op for besøgende.

Programmet endnu ikke helt på plads, men arrangørerne tør godt love, at festivalen endnu en gang vil fylde en del af Hovedgaden i Allingåbro og arealerne omkring den med alverdens former for motorsport, masser af to- og 4-hjulede køretøjer, der kan give voksne mænd julelys i øjnene og få dem til at te sig som små drenge igen.

Hovedgadens asfalt har gennem årene lagt basis til festivalen i form af opvisning i dragracing. I år bliver ingen undtagelse. Både de bedste danske mc-kørere og flere udenlandske har allerede bebudet deres deltagelse, så der bliver et bredt udvalg fra hurtige gadecykler til de helt ekstreme topfuel motorcykler med nitro metan i tanken. På dragstrippen præsenterer festivalen som regel også et par artige overraskelser af de 4-hjulede, og i år bliver heller ingen undtagelse.

Medrivende show
Allingåbro Motor Festival har en af de fineste tractor pulling baner i landet. Gennem flere år har banen lagt jord til en af monster-tractorernes DM-afdelinger, og heller ikke i 2017 bliver et stort og meget entusiastisk publikum snydt for det medrivende og spændende show, når farmerne rykker i jernet. 

Publikum kommer ikke bare til at se passivt til de mange indslag på festivalen som f.eks. udstilling af amerikanerbiler og motorcykler, de 4-hjulstrukne køretøjer boltrer sig i vandhuller og på skråninger, motard- og crossmotorcyklernes hop og udskridninger. Som sædvanligt kan publikum selv prøve bilboksning og komme ud at køre med de skøre i driftbilerne. Drifting, der først er blevet præsenteret inden for de seneste år, har vist sig at være en mega-succes, hvor der dagen igennem er kø, for at komme ud at køre i en af de baghjulstrukne biler.

Alle de mange motorsportsgrene dagen igennem krydres med masser af mad og drikkeboder, stande med forskelligt merchandising, tattoo-shops, live musik og et brag af en fest om aftenen, hvor der bliver masser af musikalsk underholdning i “madgaden”.

Vælg "Tilføj til kalender" her på siden og vis du kommer!  


Start: 20-05-2017
Slut: 21-05-2017
Åbningstider:

Fre: 18.00 - 21.00
Lør: 08.00 - 02.00

Bemærk at fredagen kun er åben for teams, camp m.m.!

Adressen:

Hovedgaden 
8961 Allingåbro  

Priser:

Voksne: 150 kr.
Børn u/12 år: Gratis! 

Ingen billet info
1 DELTAGER - SE HVEM DER KOMMER
SMID EN KOMMENTAR
Skriv din kommentar her...
SPONSOR BANNER