SPONSOR BANNER
FORSIDE | EVENTKALENDER | AFHOLDTE EVENTS | BILPROFILER | MARKEDSPLADS | FORUM | NYHEDER | KONKURRENCER | LINKS | KONTAKT
SPONSOR BANNER
[AFHOLDTE EVENTS]
Bilmesse & Brugtmarked - Forå...
Selvom foråret på ingen måde havde vist sig og vi hver uge blev overra...
[NYHEDER]
Konkurrencer til de k&osl...
12 måneders fri benzin, en køretur i drømmebilen eller...
[NYHEDER]
Ford tilbyder tuning med ...
Eftermonteret udstyr udviklet særligt til Fords modeller fra en r&ae...
[NYHEDER]
Vi kårer Året...
Et fantastisk bilår med rigtig mange spændende nyheder og mode...
[NYHEDER]
Se den nye Porsche 911 Ca...
Med 911 Carrera T genopliver Porsche det puristiske koncept med 911 T fra ...
Bilsport Performance & Custom Motorshow 2017
- Kategori: [Event]

Skandinaviens største motorshow slår i påsken d. 14. - 17. april 2017 igen dørene op for denne udgave af Bilsport Performance & Custom Motor Show i Elmia, Jönköping. Sidste år tiltrak messen 88.792 besøgende fra hele Skandinavien, der alle kommer for at se det nyeste af det nyeste inden for bilbyggerier, nye dele, gadgets og produkter i alle afskygninger.

Med fire propfyldte haller med næsten 800 forskellige køretøjer, vilde opbygninger og imponerende stande samt udendørs forestillinger i form af motocross på ramper, driftingshow til den helt store guldmedalje og opvisning med en vaskeægte tank. Med andre ord er showet i Elmia for alle med benzin i blodet og motordrevne entusiaster. 

Hal A og B – Styling, Tuning, Multimedie, Sport og Performance biler
Ligesom man ser på Essen, Frankfurt og SEMA i USA, kan man også i Elmia se de nyeste nyheder og trends i bilbranchen, hvor man bl.a. også kan gøre sig nogen rigtig fornuftige køb. Her kan man samle inspiration i de to haller, hvis man er på udkig efter ideer til ens eget projekt eller blot søger nyt udstyr, tilbehør m.m. til enten gade- eller racerbiler. I denne hal er der også et område der henvender sig til den yngre generation, der elsker nye gadgets og tendenser. Her er det allernyeste inden for multimedia og lir.

Hal B – Motorsport, Rally & Racing
Denne hal henvender sig til entusiaster i alle aldre, som er på udkig efter nye dele, redskaber eller værktøj. Her finder man specialister i styling, tuning, motorsport og bilpleje produkter. Det er også i denne hal der er hjemsted for alle premierebiler, som er bygget specielt til denne messe og som fremvises for første gang. Hallen er ligeledes proppet med eksklusive sportsvogne, stylede og tunede biler. Siden 2013 har man udvidet denne hal med hele 4000 m2.

Hal C & D – Hot Rods, Bikes, Oldtimer m.m.
Denne hal rummer intet mindre end 400 unikke, særlige og eksklusive biler og motorcykler i moderne miljøer. Her finder man både nye, ældre og klassiske køretøjer både for biltossen og entusiasterne. En hal hvor der hvert år også vises køretøjer for første gang i Sverige, hvor flere også har europæisk premiere.

Hallen indeholder også et stort område med temaet Nostalgi, med køretøjer for alle dem med interesse i historiske maskiner med 30 år eller mere på bagen. Her finder man alt fra traktorer, biler, motorcykler og knallerter. Køretøjer helt tilbage fra 1940’erne og 50’erne der blev fremstillet i Europa og USA. Reservedele, tilbehør, tøj og samlerobjekter kan i denne hal også erhverves.

Hal D – Auto Sport Classic
Her fremvises muskelbiler, pickups og hot rods, hvor alle besøgende kan opleve nye trends og stilarter. I hallen kan man også opleve imponerende renoveringsprojekter af ældre klassikere fra Europa og USA. Flere virksomheder er også at finde, som alle sælger nye og brugte amerikanske biler, reservedele, værktøj og tilbehør.

Turen til Jönköping er helt sikkert det hele værd - et vaskeægte motorshow i verdensklasse og med en arrangør der virkelig har styr på sagerne og som formår år efter år, at få samlet eliten af bilbyggere. 

TILMELD DIG træffet i toppen, så sender vi dig en besked inden! 


Start: 14-04-2017
Slut: 17-04-2017
Åbningstider:

Fre: 10.00 - 18.00
Lør: 10.00 - 18.00
Søn: 10.00 - 18.00
Man: 10.00 - 16.00

Adressen:

Elmiavägen 11 
554 54 Jönköping  

Priser:

Voksen
Fre-søn: 260SEK
Mandag: 200SEK

Børn 8-15 år
Fre-søn: 160SEK
Mandag: 100SEK

Børn u/8år: Gratis!

Køb billetter online på linket herunder. 

1 DELTAGER - SE HVEM DER KOMMER
SMID EN KOMMENTAR
Skriv din kommentar her...