SPONSOR BANNER
FORSIDE | EVENTKALENDER | AFHOLDTE EVENTS | BILPROFILER | MARKEDSPLADS | FORUM | NYHEDER | KONKURRENCER | LINKS | KONTAKT
SPONSOR BANNER
[AFHOLDTE EVENTS]
Bilmesse & Brugtmarked - Forå...
Selvom foråret på ingen måde havde vist sig og vi hver uge blev overra...
[NYHEDER]
Konkurrencer til de k&osl...
12 måneders fri benzin, en køretur i drømmebilen eller...
[NYHEDER]
Ford tilbyder tuning med ...
Eftermonteret udstyr udviklet særligt til Fords modeller fra en r&ae...
[NYHEDER]
Vi kårer Året...
Et fantastisk bilår med rigtig mange spændende nyheder og mode...
[NYHEDER]
Se den nye Porsche 911 Ca...
Med 911 Carrera T genopliver Porsche det puristiske koncept med 911 T fra ...
Copenhagen Historic Grandprix 2017
- Kategori: [Race Event]

Copenhagen Historic Grand Prix er dansk motorsports flagskib. CHGP er et racerløb der i 2017 igen foregår på Bellahøj i København – med action, dramatik, fuld fart og underholdning for hele familien. Det er her, hvor der over en hel weekend i august hvert år, fejres historiske racerbiler og berømte racerkørere. Især de danske ikoner, men også udenlandske stjerner. CHGP har HKH Prins Joachim som protektor og Tom Kristensen og Jackie Oliver som ambassadører.

Udover selve racerløbet er der masser af aktivitet på inderkredsen. Firmaarrangementer, udstillinger, bilklubber, tilbehør, restauranter, boghandel samt mad- og drikkeboder – og ikke mindst en legeplads til børnene.

CHGP for hele familien
Copenhagen Historic Grand Prix har udviklet til en fest for hele familien. Der er siden 2013 etableret et familie/børneområde i indercirklen, som også er at finde i år. Her finder du hoppeborge, trampoliner, fjernstyrede biler, kaffebar og iscafe.

Der findes store græsarealer og er opsat bænke, hvor i kan nyde frokosten eller bare slappe af mens børnene leger. Der er igen i år etableret en Gkart bane hvor børn mellem 8 og 14 år kan prøve en tur i vores Go kart og få en snak med de lokale klubber, her vil være udstillet såvel racing karts som mini motorcykler til børn og unge. For i endnu højere grad at understøtte familierne, er der gratis adgang for alle børn under 14 år, ifølge med betalende voksne.

Biler fra dengang mor og far var unge
At Copenhagen Historic Grand Prix er en ægte familiebegivenhed, viser erfaringerne fra de tidligere år. Grand Prix’et er en god anledning for forældrene til at give børnene indsigt i, hvordan bilerne så ud dengang mor og far var unge. I modsætning til museumsbesøg er der hér tale om rigtig action med levende mennesker og ”levende” biler.

Copenhagen Historic Grand Prix er Europas smukkeste gadeløb og en enestående begivenhed, som tiltrækker et bredt publikum fra ind- og udland til et charmerende historisk motorløb fra en tid, hvor man kunne se forskel på biler. Løbet arrangeres hvert år i samarbejde med Historisk Motor Sport første weekend i august på Bellahøj i København.

Historic Car Park
Du kan fremvise dit personlige historiske køretøj til ligesindede bilentusiaster. Kom i et historisk køretøj, indregistreret før 31. december 1978, til Copenhagen Historic Grand Prix og parker gratis i Historic Car Park. Reservation af plads er ikke nødvendig.

Historic Car Park er ikke kun en parkeringsplads for klassiske køretøjer, her har de udstillede biler også en chance for at vinde en pokal med hjem. Ved dårlig vejr (regn m.m.) aflyses Historic Car Park. Evt. aflysning vil blive meddelt på forsiden af CHGP.

Tilmeld dig træffet i toppen, så sender vi dig en besked inden!  


Start: 05-08-2017
Slut: 06-08-2017
Åbningstider:

Lør: Kl. 08.00 - 20.00
Søn: Kl. 08.00 - 20.00 

Adressen:

Bellahøjvej 
2700 Brønshøj  

Priser:

Endagsbillet: 275,- 
Endagsbillet m/tribune: 425,-
Weekend: 475,-
GrandPrix Club: 1195,- 
Børn u/14 år: Gratis!

Priserne er ved forsalg online og ekskl. gebyr. Køb dine billetter online og spar penge på indgangen. Benyt linket herunder. 

2 DELTAGER - SE HVEM DER KOMMER
SMID EN KOMMENTAR
Skriv din kommentar her...