SPONSOR BANNER
FORSIDE | EVENTKALENDER | AFHOLDTE EVENTS | BILPROFILER | MARKEDSPLADS | FORUM | NYHEDER | KONKURRENCER | LINKS | KONTAKT
SPONSOR BANNER
[AFHOLDTE EVENTS]
Danes'N'Dubs VAG Meet - 2017...
DUB Event Danmark åbnede for 4. år i træk dørene op for Danes'N...
[AFHOLDTE EVENTS]
Boosted Tour 2017 - Roskilde...
Gutterne bag Boosted Magazine besøger henover sommeren fem forskellige locations ...
[AFHOLDTE EVENTS]
Lowered Basement 2017...
Arrangørerne bag det populære træf 'Lowered Basement' valgte at forst...
[NYHEDER]
Audi med ny 610 hestes R8...
Audi R8 Spyder V10 plus fra Audi Sport er mærket med de fire ringes ...
[NYHEDER]
SEAT lancerer Mii Cosmopo...
De hurtige kan nu få muligheden for at få en specialdesignet k...
Automania Bilfestival 2017
- Kategori: [Træf]

Bilfestival i Bilernes By - Automania 2017
At Silkeborg er Bilernes By ved alle bilinteresserede i Danmark. Her findes den største koncentration af bilforretninger, her er Europas største bilhus, Danmarks største automobilmuseum samt den mest kendte racerbane: FDM Jyllandsringen.

Det var derfor også oplagt at lave Danmarks største bilfestival for klassiske biler netop i Silkeborg. Man valgte således i 2006 at afholde den første udgave af AUTOMANIA - Silkeborg Automobilfestival, der er tænkt som en årlig tilbagevendende begivenhed den sidste weekend i august. 

Bilfestivalen har siden været en stor succes med deltagelse fra både ind- og udland, og deltagerantallet er blevet fordoblet fra år til år. Det, der startede som en pæn succes, er nu blevet den absolut største af sin art. I 2017 vil AUTOMANIA løbe af stablen fra fredag den 25. til søndag den 27. august og mange har allerede meldt deres ankomst. Her vil være træf for mærkebilklubber, amerikanerbiler og almindelige brugsbiler fra 50' og 60'erne. 

Ligesom de forrige år vil der være "Classic Street" bag rådhuset, hvor der vil være udstillinger, marked med biludstyr, reservedele og bilrelaterede ting, salg af tøj, modelbiler og meget mere. Her vil også være et stort servicetelt, så publikum kan få stillet både sult og tørst.

Dansand Classic Sprint - racerløb i gaderne
Derudover kommer et stort antal klassiske racerbiler. De deltager i 
Dansand Classic Sprint, der er en afdeling af Danmarksmesterskabet for klassiske sportsbiler og afvikles på Søvej lørdag. Samme sted afvikles Dansand Historisk Rally, Dansand Pålidelighedsløb og Mini SportscarEvent søndag. Søvej er afspærret fra rundkørslen ved Jyske Banks p-hus til lyskrydset ved Godthåbsvej fra fredag aften til søndag aften.  

Hele midtbyen i Silkeborg kommer til at genlyde af velsmurte motorer fra en svunden tid gennem hele weekenden. Specielt Søtorvet og Søvej vil være rammerne omkring Automania og lørdag og søndag vil motorstøjen nok være højere end normalt. Her køres forskellige Dansand Racerløb af meget varierende karakter.

På parkeringspladserne samles hundredevis af flotte veteraner og klassikere, som det kan anbefales at kigge nærmere på. Og man kan komme helt tæt på de flotte køretøjer og få en snak med de stolte ejere, der gerne fortæller om deres bil.

TILMELD DIG træffet i toppen, så sender vi dig en besked inden! 


Start: 25-08-2017
Slut: 27-08-2017
Åbningstider:

Fre: 14.00 - 18.00
Lør: 10.00 - 22.00
Søn: 09.00 - 16.00 

Adressen:

Søvej 
8600 Silkeborg  

Priser:

Gratis!

Ingen billet info
2 DELTAGER - SE BILERNE DER KOMMER
SMID EN KOMMENTAR
Skriv din kommentar her...
SPONSOR BANNER