SPONSOR BANNER
FORSIDE | EVENTKALENDER | AFHOLDTE EVENTS | BILPROFILER | MARKEDSPLADS | FORUM | NYHEDER | KONKURRENCER | LINKS | KONTAKT
SPONSOR BANNER
[NYHEDER]
Regeringen skrotter fotov...
De danske billister kan se frem til langt færre fotovogne på d...
[NYHEDER]
Se den nye Porsche 911 GT...
En sportsvogn til gadebrug eller motorsport – den nye Porsche 911 GT...
[NYHEDER]
Fransk bilgigant køber O...
Bilejere af tyske mærker har ikke de bedste erfaringer til de fransk...
[NYHEDER]
Ny teknologi advarer om v...
Mange har haft en dårlig oplevelse med dem. Vejhuller skader din bil...
[NYHEDER]
Ny FORD Fiesta ST med 200...
Fords dynamiske Fiesta-topmodel overrasker i den nye generation med nyskab...
Vallåkra Träffen 2017
- Kategori: [Event]

Vallåkra Träffen 2017 fejrer 35-års jubilæum! 
Det svenske bilblad Bilsport slår igen dørene op for 35. år i træk! Dette sker som altid i den tredje weekend i august 2017! Kom med til Skandinaviens største træf - Vallåkra Träffen - for ombyggede, stylede, orginalrenoverede europæiske og japanske biler på Enoch Thulins Lufthavn. Mere end 1500 køretøjer og over 16.000 besøgende flokkes hvert år til Vallåkra Träffen.

Som altid foregår det på Enoch Thulins Flygplats 15 km. syd for Helsingborg. Det er derfor et træf, hvor man også kan være sikker på at møde mange andre danskere, der har valgt at tage turen over Øresund, for at kigge lidt på hvad svenskerne foretager sig - når det kommer til styling, modificering og direkte ombygning af biler.

Vallåkra Träffen byder på 170.000 kvadratmeter med bilshow, lastbilshow, driftingshow, over 100 forskellige udstillere og bilklubber, der alle er kommet for at imponere de mange besøgende.

Sverige er Danmarks modsætning!
Sverige har altid på mange måder været Danmarks modsætning, når det kommer til politikken omkring biler. I Danmark hvor vi dårligt må stramme en bolt en tand for meget, før det koster et omsyn og i værste fald en ekstra afgift oven i hatten - så er der næsten frit slag på alle hylder i vores kære naboland mod øst! Der er fx et utal af stylede Volvo’er, hvor det ikke er umuligt at taget er chopped eller skærmene er bygget bredere og meget mere til. 

Traditioner skal bevares
Traditionen tro kører alle samlet til Helsingborg, for at fordrive tiden efter pladsen er lukket. Her bliver der cruiset, driftet og trukket enorme brændere igennem Havnegaden i Helsingborg. Imens trækker folk op på fortovene og hepper, tager billeder og filmer - mens den ene tunede superbil efter den anden stormer igennem gaden! 

TILMELD DIG træffet i toppen, så sender vi dig en besked inden!


Start: 19-08-2017
Slut: 20-08-2017
Åbningstider:

Lørdag: 10.00-17.00
Søndag: 08.00-17.00 

Adressen:

Enoch Thulins Flygplats 
261 92 Landskrona 

Priser:

Entré: 180SEK
Børn u/15år: Gratis! 

Ingen billet info
1 DELTAGER - SE HVEM DER KOMMER
SMID EN KOMMENTAR
Skriv din kommentar her...
SPONSOR BANNER