SPONSOR BANNER
FORSIDE | EVENTKALENDER | AFHOLDTE EVENTS | BILPROFILER | MARKEDSPLADS | FORUM | NYHEDER | KONKURRENCER | LINKS | KONTAKT
Bilmesse & Brugtmarked - Forårsmessen 2018
16-04-2018, Af Lasse Petersen

Selvom foråret på ingen måde havde vist sig og vi hver uge blev overrasket med endnu mere sne og minusgrader, der selv kunne få pingvinerne til at stå og klappe af kulde. Så drog vi alligevel afsted til Bilmesse & Brugtmarked's Forårsmesse i weekenden d. 24.-25. marts 2018 i MesseC i Fredericia. Her blev dørene til Danmarks største salgsmesse åbnet op. En messe som vi i rigtig mange år har fulgt helt tæt og som vi hvert år bliver mere og mere imponeret over. 


BILER OG MOTORCYKLER TIL ALLE ALDRE

Bilmesse & Brugtmarked bød som sædvanlig på et kæmpe udvalg af helt gamle og nyistandsatte klassikere der ligeså godt kunne være rullet direkte ud fra fabrikken men også på nyere klassiske vogne samt ikoniske biler fra 90'erne. De mange haller var fyldt op med lidt af det hele fra stort set alle generationer og årgange – alt lige fra legetøjsbiler, gamle instruktionsbøger, reserve- og pladedele, til en Ford A fra 1923, altså en bil der er tæt på 100 år gammel og til en Mercedes 500 SL V8 med 308hk, luftundervogn og widebody-kit. Med andre ord, så er der biler og dele til alle aldre og interesser!

ALLE BILERNE PÅ MESSEN KAN KØBES
Det som er mest interessant ved denne bilmesse, er udover de mange unikke biler og det enorme stumpemarked, at alt på messen kan købes på stedet. Sælgeren af bilen eller stumperne står oftest klar til at handle og det gør bare messen endnu mere unik men også intens når dørene åbner. Folk har fulgt messens udvalg af biler på de sociale medier op til åbningen og det betyder også, at mange vil gøre alt for at komme først frem og købe deres drømmevogn eller de reservedele som de ellers ikke kan opdrive.

GANG I DEN PÅ KØRETEKNISK ANLÆG
For første gang sidste år, gjorde Bilmesse & Brugtmarked det muligt for biler og publikum, at komme ud på det nærliggende køretekniske anlæg og give den gas om søndagen - et indslag som folk virkelig kunne lide og derfor skulle dette da også gentages til årets forårsmesse.

På banen blev der kørt opvisnings- og publikumskørsel hele søndagen med racerbiler, gadebiler og showbiler i alle aldre og størrelser. Her kunne publikum købe sig en tur på banen til en sølle 100-mand, hvor man samtidig støttede De Danske Hospitalsklovne. På banen kunne man bl.a. opleve alt fra en gammel Ford T til en Ford Focus RS, Fiat 500 Abarth rallybil og en vaskeægte BMW driftbil på hele 1059hk. 

NYT LOUNGEOMRÅDE BLEV EN KÆMPE SUCCES
Arrangørerne havde lyttet til folks mange tilbagemeldinger omkring at få bygget et hyggeligt loungeområde på messen, hvor man kunne sidde ned og ikke nødvendigvis skulle støtte MesseC med en mindre formue for deres franske hotdogs eller lign. Derfor var der som noget helt nyt stablet et rigtig fint og hyggeligt område op med besøg fra Sallie's, der kom med deres imponerende US-madvogn og solgte de lækreste hotdogs og Frøken Fryd i sin flotte vogn, hvor der kunne købes candyfloss, is og varm kakao. 

Når maden havde lagt sig kunne alle - ung som gammel, besøge Autohjælp.dk's flotte stand og udfordre hinanden med et spil SEGA Rally, prøve kræfter med flippermaskinen, teste sine skills af på arcademaskinen med 999 forskellige spil fra dengang man var barn eller blot tage en slapper og hvile benene i sofaerne.


IMPONERENDE BESØGSTAL HENOVER WEEKENDEN

Forårsmessen i år bød også næsten på en publikumsrekord - det var allerede tydeligt at se på åbningsdagen, hvor køen gik helt ud til vejen inden åbningen. Hele 13.548 gæster susede igennem indgangsdørene henover weekenden - ganske imponerende! 

Skal du med til Efterårsmessen? Så åbner Bilmesse & Brugtmarked dørene op til denne i weekenden d. 20.-21. oktober 2018. 

Vi vil på Bilmesser.dk gerne sige tak fordi vi endnu en gang måtte kigge forbi til en fantastisk weekend i Fredericia. 

Lasse Petersen
kontakt@bilmesser.dk
Lasse er stifter af Bilmesser.dk og har gennem flere år deltaget i alle former for events i hele landet. Lasse organiserer den daglige drift, sponsorer samt de aktiviteter Bilmesser.dk begår sig i.
kommentarer
Skriv besked..
SPONSOR BANNER
[NYHEDER]
De kendtes fede biler...
Er man kendt og populær, så følger der oftest også...
[AFHOLDTE EVENTS]
Bilmesse & Brugtmarked - Forå...
Selvom foråret på ingen måde havde vist sig og vi hver uge blev overra...
[NYHEDER]
Konkurrencer til de k&osl...
12 måneders fri benzin, en køretur i drømmebilen eller...
[NYHEDER]
Ford tilbyder tuning med ...
Eftermonteret udstyr udviklet særligt til Fords modeller fra en r&ae...
[NYHEDER]
Vi kårer Året...
Et fantastisk bilår med rigtig mange spændende nyheder og mode...
Kommende arrangementer