SPONSOR BANNER
FORSIDE | EVENTKALENDER | AFHOLDTE EVENTS | BILPROFILER | MARKEDSPLADS | FORUM | NYHEDER | KONKURRENCER | LINKS | KONTAKT
Boosted Tour 2017 - Køge
21-09-2017, Af Jannick M.

Gutterne bag Boosted Magazine har hele sæsonen været at finde på et udvalgt sted den første onsdag i hver måned, hvor man udover at kunne sparke-dæk og se fede biler også har kunne møde dem og få sig en sludder. I går rundede Boosted Magazine så træfsæsonen af, med et brag af et træf hos Falkevej Autolakering i Køge. 

VEJRGUDERNE VAR I GAVEHUMØR
Snakken omkring vejret dagene op til træffet gik lystigt for sig, da vi i flere dage inden, havde været hårdt ramt af gråvejr og massivt regnvejr. Heldigvis forbarmede vejrguderne sig over Køge denne aften, hvor man kunne nyde solen på en næsten skyfri himmel. Det gode vejr betød også et imponerende fremmøde af både biler og mennesker - den helt perfekte afslutning på en rigtig god sæson. 

Selve træffet startede kl. 17, men folk kom i god tid for at få de gode pladser inde i gården samtidig med, at de kunne hygge sig med vennerne og få koblet af fra dagens strabadser. Derfor var pladsen hurtigt fyldt op og udearealerne måtte tages i brug. Nicholas Kiesa kiggede også forbi med sin hvide Lamborghini Gallardo, som hurtigt trak rigtig mange nysgerrige sjæle til sig.

Aftenen gik på hygge, masser af fede biler at kigge på og mulighed for at kigge nærmere på Falkevej Autolakering's lokaler. Her kunne man få sig et indblik i, hvad gutterne går og laver - både lakering men også custom styling af alle bilmærker. Der var flere projektbiler at kigge på og det var også muligt, at fortælle om sit nye projekt og evt. booke en aftale med gutterne.  

Kvaliteten af biler var tårnhøj, hvor man kunne se alt fra en Ferrari, pumpede Nissan Skyline's, masser af stylede vogne til Hot Rods og hysterisk velholdte Opel Kadett'er, der stod som et suttet bolche. Med andre ord var der masser at bruge tiden på og mange specielle vogne, man ikke ser så tit.

INTET TRÆF UDEN EN RIGTIG PØLSEVOGN
Til de sultne maver og tørstige ganer var der mulighed for, at købe lækre grillede pølser, saftige bøfsandwich og en kold Cocio fra det imponerende folkevognsrugbrød, der var ombygget til en mobil retro pølsevogn. Et kæmpe hit på dagen og klart anbefalelsesværdigt. 

TAK FOR DETTE ÅRS BOOSTED TOUR!
På redaktionens vegne vil vi gerne sige tak til gutterne bag Boosted Magazine og tak for en kanon træfsæson. Vi er mange der er glade for jeres traditionsrige Boosted Tour og vi glæder os allerede til datoerne for 2018! Sæsonen er dog ikke helt slut, da vi stadig venter på sæsonafslutningen for de forskellige Striben'er rundt i landet. 

Jannick Mortensen
jom@bilmesser.dk
Lige siden Jannick var helt lille har han altid været besat af biler og det fylder en stor del af hans hverdag. Senere begyndte interessen for fotografering så at komme - og hvorfor ikke kombinere de to ting. Jannick er tit at finde på Striben i København og rundt til diverse træf på Sjælland.
kommentarer
Skriv besked..
SPONSOR BANNER
[NYHEDER]
De kendtes fede biler...
Er man kendt og populær, så følger der oftest også...
[AFHOLDTE EVENTS]
Bilmesse & Brugtmarked - Forå...
Selvom foråret på ingen måde havde vist sig og vi hver uge blev overra...
[NYHEDER]
Konkurrencer til de k&osl...
12 måneders fri benzin, en køretur i drømmebilen eller...
[NYHEDER]
Ford tilbyder tuning med ...
Eftermonteret udstyr udviklet særligt til Fords modeller fra en r&ae...
[NYHEDER]
Vi kårer Året...
Et fantastisk bilår med rigtig mange spændende nyheder og mode...
Kommende arrangementer