SPONSOR BANNER
FORSIDE | EVENTKALENDER | AFHOLDTE EVENTS | BILPROFILER | MARKEDSPLADS | FORUM | NYHEDER | KONKURRENCER | LINKS | KONTAKT
Striben Ishøj - Summer Meet 2017
30-07-2017, Af Lasse Petersen

Striben Ishøj ville prøve et nyt koncept af og satse på at lave et årligt Summer Meet - et træf hvor de inviterer de mange forskellige 'Striben' i hele landet forbi til ét stort træf med efterfølgende ræs. Et træf der skal samle de mange folk rundt i landet med målet om at skabe et fælles sammenhold. 

Denne lørdag aften var der opbakning fra Striben Vestsjælland, Striben Nordsjælland, Striben Sydsjælland og vores gode venner fra den anden side af Øresundsbroen, Re-Loaded. Sidstnævnte kom forbi med et bredt udvalg af fede vogne, hvor man kunne samle inspiration fra hvad der rykker i det svenske. De mange grupperinger betød også, at der var rigtig mange biler og ikke mindst mennesker på pladsen.

VEJRET LOKKEDE RIGTIG MANGE TIL ISHØJ!
Vejrguderne havde sørget for det mest fantastiske vejr og hvor var det skønt, ovenpå en lang periode med regnvejr! Når vejret er godt, så lokker det også mange biler ud af garagerne - og det skal vi da love for også skete denne lørdag aften. Vi så biler alle steder, på alle p-pladser, sideveje, fortove m.m. Potente amerikanerbiler, biler i millionklassen, motorcykler, stylede vogne, trucks og ATV'er var bare noget af udvalget!

Det gode vejr betød også at folk rigtig kunne hygge sig - nogle havde sat klapstole op langs vejen, så de kunne sidde og hygge mens bilerne kørte forbi eller lokke andre til at trække en brænder til stor jubel. Flere steder så vi også at folk havde medbragt grill, hvor der flittigt blev lavet mad og drukket kolde vand. Det er en fornøjelse at være en del af - samtidig med at folk er blevet rigtig gode til at smide deres affald ud.

RÆSET BLEV LYNHURTIGT LUKKET NED
Som alle ved så køres der ræs efter træffet i Ishøj og det skulle folk heller ikke snydes for denne aften. Opbakningen var enorm hvor folk holdt i lange køer for at komme ind og køre, i mens der hele tiden tilsluttede sig flere publikummer op langs vejen. 

Der skulle dog ikke gå særlig længe før en Nissan Silvia kørte i stykker i startområdet og efterlod sig en kæmpe mængde olie på vejbanen. Crewet fra Striben Ishøj prøvede at tørre det op, men da der holdte en Mercedes CLS55 AMG og en Lamborghini Gallardo til start, så blev der ingen chancer taget! Den nye bane blev rykket ca. 500 m. længere væk og da alle var klar til mere ræs, blev der råbt "POLITI" - et ord som alle ved betyder, at festen er lukket. Surt show for alle og dette var også enden for vores besøg denne lørdag aften.

På trods af et rigtig trist ræs slut på aftenen, så var træffet ude ved Bauhaus helt fantastisk. Der blev spillet masser af god musik, folk hyggede sig og de mange p-pladser var fyldt godt op. En kæmpe hånd til Striben Ishøj for endnu en gang at stable et kæmpe træf på benene og udføre det, hvor der ikke var en finger at sætte! 

Vi glæder os fra Bilmesser.dk til at kigge ud næste gang - hold øje med vores eventkalender, hvor I vil kunne se hvornår næste træf afholdes.

Lasse Petersen
kontakt@bilmesser.dk
Lasse er stifter af Bilmesser.dk og har gennem flere år deltaget i alle former for events i hele landet. Lasse organiserer den daglige drift, sponsorer samt de aktiviteter Bilmesser.dk begår sig i.
kommentarer
Skriv besked..
SPONSOR BANNER
[AFHOLDTE EVENTS]
Bilmesse & Brugtmarked - Forå...
Selvom foråret på ingen måde havde vist sig og vi hver uge blev overra...
[NYHEDER]
Konkurrencer til de k&osl...
12 måneders fri benzin, en køretur i drømmebilen eller...
[NYHEDER]
Ford tilbyder tuning med ...
Eftermonteret udstyr udviklet særligt til Fords modeller fra en r&ae...
[NYHEDER]
Vi kårer Året...
Et fantastisk bilår med rigtig mange spændende nyheder og mode...
[NYHEDER]
Se den nye Porsche 911 Ca...
Med 911 Carrera T genopliver Porsche det puristiske koncept med 911 T fra ...
Kommende arrangementer