SPONSOR BANNER
FORSIDE | EVENTKALENDER | AFHOLDTE EVENTS | BILPROFILER | MARKEDSPLADS | FORUM | NYHEDER | KONKURRENCER | LINKS | KONTAKT
Danes'N'Dubs VAG Meet - 2017
17-07-2017, Af Steffen - Christina

DUB Event Danmark åbnede for 4. år i træk dørene op for Danes'N'Dubs - Nordens største VAG-træf i de mest fantastiske og grønne områder i Fruerlundparken i Øster Hurup. En træfplads der virkelig er unik og som er helt enestående når man går rundt og nyder de mange flotte biler parkeret i det fri.

Vi tog fra Bilmesser.dk turen til Øster Hurup for igen i år at være en del af dette fantastiske arrangement. Selvom Danes'N'Dubs er et forholdsvis nyt træf, så vokser det sig større og større med raketfart! Ikke så mærkeligt når der virkelig bare er styr på tingene, bad- og toiletforholdene var super fine og der var ikke en finger at sætte på noget.

Det startede ellers ikke for godt i år, da man om fredagen blev mødt af silende regn - mange troede man skulle opleve årets Danes'N'Dubs over en regnfuld weekend. Heldigvis fik folket i samarbejde med vejrguderne pustet de tunge skyer væk fra Fruerlundparken og resten af weekenden bød på det skønneste solskinsvejr og dejlige varmegrader.

SE BILLEDERNE FRA SIDSTE ÅRS DANES'N'DUBS 2016

IMPONERENDE UDVALG AF VAG'S
Under sidste års besøg nævnte vi at de danske VAG-biler havde nået en imponerende standard, som vi aldrig havde set før - i år skal vi da love for, at den standard blev slået! Vi kunne næsten ikke få armene ned efter en weekend i det jyske og med et imponerende udvalg af VAG's, der bød på biler fra hele Norden og flere havde også taget turen fra Tyskland.

90'ER FEST OG UDSOLGTE BREEZERS
Noget af det fede ved Danes'N'Dubs er de mange forskellige muligheder træffet byder på. Ikke nok med at man kan møde andre VAG-ejere og snakke kommende projekter, få hjælp til diverse problemer m.m., så kan man også give den gas til de populære fester om aftenen og slutte af med at hoppe ind i sit telt eller campingvogn. 

I år stod den på 90'er fest og det betød masser af kolde Bacardi Breezers. Desværre slap lageret allerede op efter 2 timers fest og hvad gør man så? Arrangørerne tøvede ikke og skaffede lynhurtigt nye forsygninger til folket. Ingen fest uden Breezers! 

HYGGE, FEDE BILER OG GOD STEMNING
Det var tydeligt at mærke at mange af de besøgende var gengangere fra forrige år, men alligevel blev alle nye taget rigtig godt i mod. Folk var ikke bange for at snakke sammen og rose hinandens biler ligesom der hele weekenden var en helt fantastisk stemning. Der var fokus på bilerne og hyggen og det betyder rigtig meget! 

Det var dejligt at se den store passion folk har for deres biler, hvor man ikke kun på den anlagte vaskeplads kunne se folk kræse om deres kæreste eje, men også rundt i parken gentagne gange kunne opleve folk lå og pudsede fælgene, hvorefter bilen lige blev kørt over med en klud, så man var sikker på der ikke lå støv eller andet. 

VINDERNE AF SHOW AND SHINE SKULLE FINDES
Weekendens sidste dag bød udover tømmermænd hos rigtig mange også på den længeventet præmieoverrækkelse. Hele weekenden havde dommerne kigget på de mange fremmødte biler og sammen fundet årets vindere af Show and Shine, der bød på flere forskellige kategorier og lækre præmier.

En kanon fed weekend, som vi helt sikkert ikke ville have været foruden! Vi takker for at måtte være med og opleve dette års Danes'N'Dubs! Vi glæder os til at kigge forbi næste år, når der afholdes 5. års jubilæum!

Steffen Knudsen
Christina Tindal Christensen
kommentarer
Skriv besked..
SPONSOR BANNER
[AFHOLDTE EVENTS]
Bilmesse & Brugtmarked - Forå...
Selvom foråret på ingen måde havde vist sig og vi hver uge blev overra...
[NYHEDER]
Konkurrencer til de k&osl...
12 måneders fri benzin, en køretur i drømmebilen eller...
[NYHEDER]
Ford tilbyder tuning med ...
Eftermonteret udstyr udviklet særligt til Fords modeller fra en r&ae...
[NYHEDER]
Vi kårer Året...
Et fantastisk bilår med rigtig mange spændende nyheder og mode...
[NYHEDER]
Se den nye Porsche 911 Ca...
Med 911 Carrera T genopliver Porsche det puristiske koncept med 911 T fra ...
Kommende arrangementer