SPONSOR BANNER
FORSIDE | EVENTKALENDER | AFHOLDTE EVENTS | BILPROFILER | MARKEDSPLADS | FORUM | NYHEDER | KONKURRENCER | LINKS | KONTAKT
Boosted Tour 2017 - Roskilde
06-07-2017, Af Lasse Petersen

Gutterne bag Boosted Magazine besøger henover sommeren fem forskellige locations rundt i hele landet under navnet Boosted Tour! Hver måned lander redaktionen et nyt sted, hvor de samler et væld af fede biler, masser af bilentusiaster og spreder den gode stemning. 

Onsdag d. 6. juli 2017 ramte Boosted Magazine så Roskilde Racing Center lige ved siden af FDM Sjællandsringen, hvor man i samarbejde med Payback Lubricants der sælger patenterede motor- og gearolier, smøremidler, additiver og renseprodukter satte standarden for et super fedt træf! 

Træffet startede allerede kl. 15.00, hvor pladsen blev pænt fyldt op. Med en næsten skyfri himmel, dejlige varmegrader og flertallet af de fremmødte som allerede er gået på ferie, var der virkelig lagt op til et brag af et hyggeligt sparke-dlk-træf. Flere var kommet ud med deres nye projekter, andre for at vise deres nye fælge og resten bare for at være en del af fælleskabet og se på de mange biler. 

LÆKRE PRODUKTER FRA UDSTILLERE
Havde man fået nok af at kigge på biler, så kunne man gøre sig en god handel blandt de fremmødte udstillere. Både Payback Lubricants og Meguiars solgte produkter og gav gode råd, mens Jan Magnussen's kone Christina Magnussen var mødt op med familien for at sælge hendes nye vintage tøjmærke Rocket Racer til børn samt merchandise og tøj fra Jan Magnussen.

INTET TRÆF UDEN MAD TIL EN KNURRENDE MAVE
Sallie's Restaurant & Snack Bar var også mødt talstærkt op med deres super flotte amerikanske madvogn, hvor man kunne købe lækre American Hotdogs eller pulled beef burger med bearnaise dip. Med det høje indhold af hvidløg var man ikke i tvivl om, hvem der havde været ned fylde i mavesækken. 

Tak til alle vi lige nåede at få en sludder med og tak til gutterne bag Boosted Magazine for et sublimt og vellykket tour-træf. Vi glæder os til at kigge forbi næste gang. 

BOOSTED TOUR RAMMER NÆSTE GANG ODENSE!
Skal du med næste gang når Boosted Magazine rammer Odense? Så sæt kryds i kalenderen d. 2. august hvor Odense Congress Center besøges og hvor der samtidig varmes op til Auto Show 2017. Hold dig opdateret i vores eventkalender for mere info.

Lasse Petersen
kontakt@bilmesser.dk
Lasse er stifter af Bilmesser.dk og har gennem flere år deltaget i alle former for events i hele landet. Lasse organiserer den daglige drift, sponsorer samt de aktiviteter Bilmesser.dk begår sig i.
kommentarer
Skriv besked..
SPONSOR BANNER
[AFHOLDTE EVENTS]
Bilmesse & Brugtmarked - Forå...
Selvom foråret på ingen måde havde vist sig og vi hver uge blev overra...
[NYHEDER]
Konkurrencer til de k&osl...
12 måneders fri benzin, en køretur i drømmebilen eller...
[NYHEDER]
Ford tilbyder tuning med ...
Eftermonteret udstyr udviklet særligt til Fords modeller fra en r&ae...
[NYHEDER]
Vi kårer Året...
Et fantastisk bilår med rigtig mange spændende nyheder og mode...
[NYHEDER]
Se den nye Porsche 911 Ca...
Med 911 Carrera T genopliver Porsche det puristiske koncept med 911 T fra ...
Kommende arrangementer