SPONSOR BANNER
FORSIDE | EVENTKALENDER | AFHOLDTE EVENTS | BILPROFILER | MARKEDSPLADS | FORUM | NYHEDER | KONKURRENCER | LINKS | KONTAKT
Lowered Basement 2017
05-07-2017, Af Martin Jæger

Arrangørerne bag det populære træf 'Lowered Basement' valgte at forstætte sidste års kæmpe succes og fyldte igen gaderne i Hjørring op med de fedeste biler og vilde projekter. Selvom træffet er for alle bilmærker, så er de mange biler primært tyske - dog så vi i år endnu flere biler fra andre verdensdele end vi gjorde til sidste års træf. Mon ikke vi kommer til at se en endnu større diversitet næste år? 

Til forskel fra sidste år, så var vejrguderne virkelig med træffet i år. Det skønneste solskinsvejr og helt perfekt varmegrader havde fundet vej til Hjørring. At man så samtidig er i de skønneste omgivelser med fede biler og hyggelige mennesker, satte bare prikken over i'et.  

SE ALLE BILLEDERNE FRA LOWERED BASEMENT 2016


Det geniale ved at placere sådan et træf så lokalt og centralt er, at folk ikke kører fra pladsen for at hente drikkevarer og mad. Her var der alt at finde inden for en kort radius og det gjorde træffet langt mere intimt at være en del af. Stemningen på pladsen og på de omkringliggende pladser fejlede bestemt ikke noget - stedet er super fedt og ideelt til træf og det er tydeligt at mærke og se på de mange fremmødte samt den kvalitet de mange biler har - folk har lyst til at komme og også gerne langvejsfra. 

Vi glæder os allerede til næste års Lowered Basement og ser frem til igen at kigge forbi! Tak til alle fremmødte og dem vi nåede at få en sludder med - og ikke mindst en kæmpe tak til folkene bag træffet. Der var ikke en finger at sætte på noget! 

Martin Jæger
Martin der til daglig læser til smed, har altid haft en passion for biler og fotografering. Han er super engageret og kreativ med kameraet. Martin er at finde til de fleste arrangementer i Jylland.
kommentarer
Skriv besked..
SPONSOR BANNER
[AFHOLDTE EVENTS]
Bilmesse & Brugtmarked - Forå...
Selvom foråret på ingen måde havde vist sig og vi hver uge blev overra...
[NYHEDER]
Konkurrencer til de k&osl...
12 måneders fri benzin, en køretur i drømmebilen eller...
[NYHEDER]
Ford tilbyder tuning med ...
Eftermonteret udstyr udviklet særligt til Fords modeller fra en r&ae...
[NYHEDER]
Vi kårer Året...
Et fantastisk bilår med rigtig mange spændende nyheder og mode...
[NYHEDER]
Se den nye Porsche 911 Ca...
Med 911 Carrera T genopliver Porsche det puristiske koncept med 911 T fra ...
Kommende arrangementer