SPONSOR BANNER
FORSIDE | EVENTKALENDER | AFHOLDTE EVENTS | BILPROFILER | MARKEDSPLADS | FORUM | NYHEDER | KONKURRENCER | LINKS | KONTAKT
VAG Club Odense 2017 - Opstart
23-04-2017, Af Morten Svendsen

Teamet bag VAG Club Odense mente at det var på tide, at hive bilerne ud af deres vinterhi og invitere alle bilentusiaster til årets første VAG-træf i de mest fantastiske, rå og imponerende kulisser på Englandskaj i Odense. Teamet bag kalder træffet for Danmarks hyggeligste lørdagstræf og det kunne vi hurtigt mærke hvorfor. Alle snakkede sammen, snakkede biler og projekter, roste hinandens biler og snakkede pænt til hinanden. 

VAG Club Odense havde sidste år et stort fremmøde på kajen, men i år var det åbenbart noget sværere at få VAG-folket ud. Der var et ganske pænt fremmøde med biler i alle genrer, men bestemt ikke som vi før har oplevet. Om det skyldes den lille korte brise der opstod og et køligt vejr ved vi ikke, men vi havde gerne set mange flere biler på kajen.

Intet træf uden en god pølse - og traditionen tro, så havde gutterne fra VAG Club Odense igen tændt op i grillen, hvor man for en fornuftig pris kunne købe sig et par grillede pølser. Overskuddet fra salget går direkte ned i klubkassen, så man hele tiden kan udvide træffene og forsøge sig med nye tiltag. En kanon ide og sikke en glæde de grillede pølser kunne give folket.

Tak til alle som vi fik en kort sludder med og tak til VAG Club Odense for et super hyggeligt træf. Vi glæder os til at kigge forbi igen en anden gang.

Morten Svendsen
Morten er en super engageret fotograf, som altid har kunnet lide stylet biler, og har fra barns ben altid kigget efter dem på gaden. Han har stort set altid et kamera på skuldren, da han ikke vil misse det gode øjeblik.
kommentarer
Skriv besked..
SPONSOR BANNER
[NYHEDER]
SEAT lancerer Mii Cosmopo...
De hurtige kan nu få muligheden for at få en specialdesignet k...
[AFHOLDTE EVENTS]
VAG Club Odense 2017 - Opstart...
Teamet bag VAG Club Odense mente at det var på tide, at hive bilerne ud af deres v...
[AFHOLDTE EVENTS]
Bilsport Performance & Custom ...
Bilsport Performance & Custom Motor Show 2017 blev i påsken afholdt i de impon...
[AFHOLDTE EVENTS]
Fast & Furious 8 Event - Drive...
For 4. år i træk gentog Bilmesser.dk den store succes og inviterede onsdag d...
[AFHOLDTE EVENTS]
Boosted Tour #1 2017 - Middelf...
Gutterne bag det danske bilmagasin Boosted Magazine gentager sidste års kæmp...