SPONSOR BANNER
FORSIDE | EVENTKALENDER | AFHOLDTE EVENTS | BILPROFILER | MARKEDSPLADS | FORUM | NYHEDER | KONKURRENCER | LINKS | KONTAKT
Bilsport Performance & Custom Motor Show 2017
19-04-2017, Af Lasse Petersen

Bilsport Performance & Custom Motor Show 2017 blev i påsken afholdt i de imponerende messehaller i Elmia. Hele 74.270 besøgende fra hele Skandinavien var turen forbi den store motorfest, hvor man kunne opleve alt lige fra nostalgiske biler, MC'er, amerikanerbiler, racerbiler til de mest vanvittige custom-byggede showbiler. Et oplevelsesrigt fire-dages bilshow i drømmeland for rigtige bilentusiaster - vi tog turen til Elmia for at kigge nærmere på showet!

DE VILDESTE PROJEKTER SÅ DAGENS LYS
Kendte bilbyggere benyttede også påsken til at vise deres helt nye projekter frem bl.a. vores gode ven Morgan Svennarp, der fremviste sit helt nye og vanvittige SAW-projekt. Alle der kender til drifting, kender også vores gode ven Michel Rayes fra Team Pony Drift - Michel havde også taget et nyt projekt med til Elmia, som han har gået og bygget på. Et vildt og hysterisk V10 monster ved navn "Vipox". En ombygget Ford Mustang med Viper-motor og kompressor, der yder hele 1.200hk og en vægt på kun 1.100kg. Mon ikke den bliver ret sjov at kaste sidelæns?

Også den svenske bilbygger der hvert år imponerer og som er et kæmpe forbillede for mange bilbyggere, Lukas Kooz var mødt op til sit 20-års jubilæum for bilbyggeri - og hvorfor ikke fejre det med at bringe alle sine projekter til Elmia og vise bilparken på messens største stand - Imponerende!

DANSKERE TOG FLERE FLOTTE PRISER MED HJEM
Flere danske bilbyggere havde også taget turen til det svenske, hvor der traditionen tro blev høstet flere flotte præmier hjem. Bl.a. Henrik Levinsohn fra Kastrup med sin 1957 Chevrolet Nomad der fik Jury's Choice i Hal D, en 3. plads i Best Engine og en 1. plads i Best-57.

Steffen Sejersten Jeppesen fra Nordsjælland overbeviste også dommerne med sit helt nye Toyota MR2 SW20 GTi-projekt. Han tog fra Elmia med en flot 3. plads i Best Paint og Jury's Choice i Hal A - en super flot placering blandt et skarpt og imponerende felt af ombyggede biler. Godt gået begge to og et kæmpe tillykke her fra redaktionen! 

KÆMPE SHOW PÅ DRIFT-ARENAEN
Turtle Wax Arena, hvor der hele påsken var fart over feltet, dækrøg og imponerende stuntshows er for mange nok noget af det bedste ved messen. En oplagt mulighed for at komme uden for i den friske luft, nyde larmen fra de potente motorer og indånde den dejlige dækrøg fra de mange driftbiler. Selvom pladsen er lille, så formår de svenske kørere år efter år, at levere et sublimt show. 

KÆMPE OMRÅDE FOR DE SMÅ
Alle uanset alder, skal have en god oplevelse til Bilsport Performance & Custom Motor Show. Derfor var der i år bygget et stort område under navnet Custom Kids Corner - et område for de helt unge motorentusiaster, hvor man kunne se ombyggede biler i forskellige temaer, som f.eks. Junglebogen, Frost osv. Udover showbiler var der også et hav af forskellige aktiviteter, mulighed for at male en bil, hoppeborg m.m. 

Endnu en gang har arrangørerne vist, at de virkelig kan stable et fantastisk show på benene - et show der hvert år formår at lokke rigtig mange besøgende til. Showet i sig selv har en høj klasse og byder på de flotteste biler i hele Norden.

Vi glæder os allerede til at lægge vejen forbi Elmia i 2018. Hold øje med vores kalender, hvor dato og meget mere vil fremgå. 

Mogge Ågren
Alexandra Gröndahl
kommentarer
Skriv besked..
SPONSOR BANNER
[AFHOLDTE EVENTS]
Bilmesse & Brugtmarked - Forå...
Selvom foråret på ingen måde havde vist sig og vi hver uge blev overra...
[NYHEDER]
Konkurrencer til de k&osl...
12 måneders fri benzin, en køretur i drømmebilen eller...
[NYHEDER]
Ford tilbyder tuning med ...
Eftermonteret udstyr udviklet særligt til Fords modeller fra en r&ae...
[NYHEDER]
Vi kårer Året...
Et fantastisk bilår med rigtig mange spændende nyheder og mode...
[NYHEDER]
Se den nye Porsche 911 Ca...
Med 911 Carrera T genopliver Porsche det puristiske koncept med 911 T fra ...