SPONSOR BANNER
FORSIDE | EVENTKALENDER | AFHOLDTE EVENTS | BILPROFILER | MARKEDSPLADS | FORUM | NYHEDER | KONKURRENCER | LINKS | KONTAKT
Fast & Furious 8 Event - Drive-In Bio
15-04-2017, Af Lasse Petersen

For 4. år i træk gentog Bilmesser.dk den store succes og inviterede onsdag d. 12. april 2017 i samarbejde med Drive-In Bio Lynge, alle bilentusiaster til Fast & Furious 8 Pre-release Event. Et vaskeægte oktanfyldt bilevent under åben himmel, med masser af fede vogne, en fantastisk stemning og hygge - Det helt rette event for vaskeægte Fast & furious-fans! 

Til start skulle det have lignet et event der bød på silende regnvejr, da vejrguderne kort forinden åbmingen sendte et voldsomt regnskyl over Lynge. Heldigvis slap vi med skrækken og lidt inden porten åbnes, dukkede opklaringen og solen frem. Det fornuftige vejr betød også, at der kom rigtig mange fine vogne - både de stylede, tunede og store amerikanere. 

PREMIERE SOM DE FØRSTE PÅ DEN NYE F&F 8
Alle gæster der havde sikret sig en billet i en ellers propfyldt Drive-In Bio med plads til 800 biler, kunne som det første glæde sig over, at man for kun 149 kr. kunne se Fast & Furious 1, efterfulgt af den forrige i rækken Fast & Furious 7 og efter det enorme festfyrværkeri, den helt nye Fast & Furious 8 - som de første i hele Europa. De to opvarmningsfilm var selv udvalgt via en konkurrence, hvor man kunne stemme blandt 10 forskellige bilfilm. 

Setuppet og den planlagte påskeferie passede perfekt til premieren på den nye F&F 8, hvor folk kunne slappe af og nyde at påskeferien begyndte næste dag. Mange benyttede lejligheden til at slå lejr, finde grillen frem og hygge med vennerne i de mest fantastiske omgivelser. Nogen havde endda taget turen fra Fyn og Jylland for at være med - Ganske imponerende og tusind tak fordi I støtter op om dette! Lige så imponerende var det, at folk allerede holdte i kø fra kl. 14, når dørene først gik op kl. 17! 

STOR OPBAKNING TIL ARRANGEMENTET
Ligesom de tidligere år, oplevede vi en kæmpe opbakning fra branchen og ikke mindst de mange bilentusiaster. I år dog endnu større i og med, at vi i samarbejde med Uniqueleasing.dkAndersen Biler og Forza Leasing, havde fået en vognpark i millionklassen ud i vores udstilling. Det betød at de mange gæster kunne opleve bl.a. en Lamborghini Huracan, Lamborghini Gallardo, Mercedes AMG'er, BMW M6, Audi R8'er, Ford Focus RS, Camaro SS, Ford Mustang, en 66 Chevelle med en 468 bigblock i, der yder 540HK og 800NM og mange flere. 

Der var hele aftenen en helt fantastisk stemning på pladsen, folk hyggede sig, fik noget god mad og når vinden blev for kold, trak man sig ind i bilerne og varmede sig. Der blev kigget på biler det meste af aftenen mens spændingen bare steg og steg, indtil den helt nye Fast & Furious 8 blev sendt op på de enorme skærme. Igen i år fik vi besøg af Red Bull, der med deres Wing Team sørgede for, at alle fik et skud gratis energi.

Vi takker alle der kiggede forbi denne aften, de udstillere der var mødt op og til alle dem som vi fik en hyggelig sludder med. Vi håber I alle havde en fantastisk aften og vi glæder os til at invitere jer alle med til den næstkommende Fast & Furious 9!

Thomas Skovgaard
Morten Svendsen
Lasse Petersen
kontakt@bilmesser.dk
kommentarer
Skriv besked..
SPONSOR BANNER
[AFHOLDTE EVENTS]
Bilmesse & Brugtmarked - Forå...
Selvom foråret på ingen måde havde vist sig og vi hver uge blev overra...
[NYHEDER]
Konkurrencer til de k&osl...
12 måneders fri benzin, en køretur i drømmebilen eller...
[NYHEDER]
Ford tilbyder tuning med ...
Eftermonteret udstyr udviklet særligt til Fords modeller fra en r&ae...
[NYHEDER]
Vi kårer Året...
Et fantastisk bilår med rigtig mange spændende nyheder og mode...
[NYHEDER]
Se den nye Porsche 911 Ca...
Med 911 Carrera T genopliver Porsche det puristiske koncept med 911 T fra ...