SPONSOR BANNER
FORSIDE | EVENTKALENDER | AFHOLDTE EVENTS | BILPROFILER | MARKEDSPLADS | FORUM | NYHEDER | KONKURRENCER | LINKS | KONTAKT
Boosted Tour #1 2017 - Middelfart
07-04-2017, Af Lasse Petersen

Gutterne bag det danske bilmagasin Boosted Magazine gentager sidste års kæmpe succes og lover igen i 2017 den fedeste Boosted Tour rundt i hele landet. De i alt 5 stop på tour'en vil blive afholdt en hverdagsaften hver måned henover sommeren. Et velkendt træf, hvor man både kan opleve en masse læserbiler men også give gutterne på redaktionen en high-five. 

Første stop på Boosted Tour 2017 foregik denne onsdag aften hos lydspecialisterne au2TEK.dk i Middelfart. Her var der sørget for momsfri bilstereo-aften, der betød at man kunne gøre sig en rigtig god handel ved at spare 20% på alt! Et super fint tiltag, som flere benyttede sig af. Også Sonax og TrimCar Solfilm var at finde på pladsen med gode tilbud og og bilpleje-produkter.

Begyndte maven at brokke sig og ganen at udtørre, så var der til stor glæde for rigtig mange også sørget for et vaskeægte foderbræt - en pølsevogn med lækre stegte pøller og alt i tilbehør. 

Tak til gutterne hos Boosted Magazine for et super træf og fordi I år efter år gentager denne super hyggelig tour rundt i landet. Vi glæder os til at kigge forbi næste gang.

SKAL DU MED NÆSTE GANG?
Skal du med på næste Boosted Tour der denne gang lander i Esbjerg, så kig forbi vores eventkalender og se datoerne for de øvrige stop på Boosted Tour 2017.

Kenni Frandsen
kontakt@kennifoto.dk
Kenni er vokset op omkring biler, og det er derfra passionen til biler startede. Derefter har det taget fart, og den dag i dag er han helt forelsket i de 4-hjulede maskiner. Kenni er at finde på Fyn og i Trekantsområdet.
kommentarer
Skriv besked..
SPONSOR BANNER
[AFHOLDTE EVENTS]
Danes'N'Dubs VAG Meet - 2017...
DUB Event Danmark åbnede for 4. år i træk dørene op for Danes'N...
[AFHOLDTE EVENTS]
Boosted Tour 2017 - Roskilde...
Gutterne bag Boosted Magazine besøger henover sommeren fem forskellige locations ...
[AFHOLDTE EVENTS]
Lowered Basement 2017...
Arrangørerne bag det populære træf 'Lowered Basement' valgte at forst...
[NYHEDER]
Audi med ny 610 hestes R8...
Audi R8 Spyder V10 plus fra Audi Sport er mærket med de fire ringes ...
[NYHEDER]
SEAT lancerer Mii Cosmopo...
De hurtige kan nu få muligheden for at få en specialdesignet k...