SPONSOR BANNER
FORSIDE | EVENTKALENDER | AFHOLDTE EVENTS | BILPROFILER | MARKEDSPLADS | FORUM | NYHEDER | KONKURRENCER | LINKS | KONTAKT
Striben Ishøj Sæsonstart 2017
05-04-2017, Af Lasse Petersen

Der var dagene forrinden lagt op til et brag af et sæsonstarts træf, og lige præcis disse træf er velkendt for, altid at lokke rigtig mange mennesker ud. Flere tusinde havde angivet på Facebook, at de denne fredag aften vil kigge ud! Et træf der stod til officielt at starte kl. 21, men hvor folk allerede var klar på p-pladsen ved Bauhaus i Ishøj kl. 18 og hvor der lynhurtigt blev fyldt op på det enorme område.

Vejrguderne havde sørget for det mest fantastiske vejr og hvor er det skønt, at mørket først falder sent ovenpå en vinter med konstant mørke og trist vejr! Når vejret er godt, så lokker det også mange biler ud af garagerne - og det skal vi da love for også skete denne lørdag aften. Vi så biler alle steder, på alle p-pladser, sideveje, fortove m.m. Potente amerikanerbiler, motorcykler, stylede vogne, trucks og ATV'er.

Nye projekter og fede biler
Det var tydeligt at se, at folk havde glædet sig til denne aften. Årets første træf for Striben Ishøj og dermed også årets første mulighed for, at komme ud og vise det projekt frem, som man har skruet på hele vinteren. Træffet bød på masser af fede vinterprojekter også projekter, som lige manglede de sidste skruer eller finish, men som bestemt tegner godt for en fed sæson.

Vi fandt også tonsvis af spændende og nye high-performance biler, hvor flere virkelig var en publikumsmagnet bl.a. en Nissan GT-R, flere flotte Nissan Skyline's, Ferrari, Ford Ford RS, store BMW'er og Audi'er m.fl. Det er super fedt at se, hvordan standarden hvert år  flytter sig positivt - og det lover rigtig godt for hele sæsonen. 

Striben København - et glemt kapitel
Sidste års meldingen om at Striben København har lukket alt aktivitet ned, faldt i rigtig god jord for Striben Ishøj, som nu har taget over med deres fantastiske crew. Striben Ishøj, som fik kæmpe succes og ros for sidste sæson, har virkelig formået at få vendt alt det negative om Striben til noget positivt og hyggeligt - og det er det folket kan lide! Thumbs up gutter!

Et super vellykket arrangement fra Striben Ishøj, men hvor man godt kunne have tænkt sig at få mere på lys rundt på pladserne, så hele området blev samlet. De mørke p-pladser gjorde det umuligt at fotografere og se bilerne og det gjorde, at folk ikke gad være på pladserne.

Stemningen rundt på de oplyste pladser fejlede derimod ikke noget! Der var lysshows på flere biler, høj musik fra et stort anlæg, fremvisning af el-bil og hvor folk virkelig fik snakket sammen og kigget biler. En fornøjelse at se og super hyggeligt at være en del af.

Vi glæder os til foråret og sommeren, hvor de sene aftentimer bliver endnu lysere og hvor vi igen vil kigge forbi Striben Ishøj. Tak til alle for en fantastisk hyggelig aften.
 

Jannick Mortensen
jom@bilmesser.dk
Lige siden Jannick var helt lille har han altid været besat af biler og det fylder en stor del af hans hverdag. Senere begyndte interessen for fotografering så at komme - og hvorfor ikke kombinere de to ting. Jannick er tit at finde på Striben i København og rundt til diverse træf på Sjælland.
kommentarer
Skriv besked..
SPONSOR BANNER
[AFHOLDTE EVENTS]
Bilmesse & Brugtmarked - Forå...
Selvom foråret på ingen måde havde vist sig og vi hver uge blev overra...
[NYHEDER]
Konkurrencer til de k&osl...
12 måneders fri benzin, en køretur i drømmebilen eller...
[NYHEDER]
Ford tilbyder tuning med ...
Eftermonteret udstyr udviklet særligt til Fords modeller fra en r&ae...
[NYHEDER]
Vi kårer Året...
Et fantastisk bilår med rigtig mange spændende nyheder og mode...
[NYHEDER]
Se den nye Porsche 911 Ca...
Med 911 Carrera T genopliver Porsche det puristiske koncept med 911 T fra ...