SPONSOR BANNER
FORSIDE | EVENTKALENDER | AFHOLDTE EVENTS | BILPROFILER | MARKEDSPLADS | FORUM | NYHEDER | KONKURRENCER | LINKS | KONTAKT
Danes'N'Dubs VAG Meet - 2016
05-07-2016, Af Steffen - Martin

DUB Event Denmark bød for 3. år i træk alle VAG-folk velkommen til Nordens største biltræf for alle VAG-modeller ved Fruerlundparken i Øster Hurup! En hel weekend med de flotteste vogne, den fedeste stemning, de smukkeste omgivelser og et arrangement DU bare ikke må fjerne fra kalenderen til næste år!

Vi tog turen til Øster Hurup for igen i år at være en del af dette fantastiske arrangement. Danes'N'Dubs har kun været afholdt i 3 år men alligevel vokset sig større og større for hvert år! Ikke så mærkeligt når der virkelig bare er styr på tingene, bad- og toiletforholdene var super fine og der var ikke en finger at sætte på noget.

VAG's fra hele Norden støtter op
Udvalget af biler var vildt imponerende - de danske VAG-biler har nået en standard, som vi aldrig har set magen til! Godt gået! Vi kunne ikke få armene ned efter af have gået en tur rundt i parken. Arrangementet havde trukket folk til sig fra hele landet, men også biler fra Norge, Sverige og Tyskland havde kørt mange hundrede kilometer for at dele denne weekend med os alle. 

Selvom Danes'N'Dubs startede som et stort biltræf, så er der alligevel en masse at opleve udover de imponerende mange biler. Hele weekenden var der nemlig konkurrencer for alle deltagerne, hvor de flotteste biler blev kåret. Til alle vinderne fra der en masse lækre præmier som arrangørerne havde fået sponsoreret.

En kanon fed weekend, som vi helt sikkert ikke ville have været foruden! Vi takker for at måtte være med og opleve dette års Danes'N'Dubs - vi ses helt sikkert i 2017! 

Martin Jæger
Steffen Knudsen
kommentarer
Skriv besked..
SPONSOR BANNER
[AFHOLDTE EVENTS]
Bilmesse & Brugtmarked - Forå...
Selvom foråret på ingen måde havde vist sig og vi hver uge blev overra...
[NYHEDER]
Konkurrencer til de k&osl...
12 måneders fri benzin, en køretur i drømmebilen eller...
[NYHEDER]
Ford tilbyder tuning med ...
Eftermonteret udstyr udviklet særligt til Fords modeller fra en r&ae...
[NYHEDER]
Vi kårer Året...
Et fantastisk bilår med rigtig mange spændende nyheder og mode...
[NYHEDER]
Se den nye Porsche 911 Ca...
Med 911 Carrera T genopliver Porsche det puristiske koncept med 911 T fra ...
Kommende arrangementer