SPONSOR BANNER
FORSIDE | EVENTKALENDER | AFHOLDTE EVENTS | BILPROFILER | MARKEDSPLADS | FORUM | NYHEDER | KONKURRENCER | LINKS | KONTAKT
DayDreamers Meet 2015
28-07-2015, Af Morten - Helena

Hele 40.000 kvadratmeter anlagt i Tølløse på den flotteste træfplads, som man kan forestille sig og i de hyggeligste omgivelser – sådan betegnes det vældig populære amerikanerbilstræf DayDreamers Meet. Et træf der er kendt for sin hygge, biler fra ind- og udland samt midtpunktet for det hele, nemlig det store festtelt, der hver aften byder alle til dans og en lille en. 

Daydreamers Meet er for hele familien og faktisk ét, af de få træf med gratis entré – og lige netop det, er nok også grunden til, at træffet besøges af så mange med en forkærlighed til de amerikanske muskelbiler. Aktiviteter for de store og små, manglede der bestemt ikke noget af. Med et kæmpe tivoliland og sjove aktiviteter, var der ingen undskyldning for at kede sig og skulle sulten melde sig undervejs, så var der rigeligt med spisesteder med både vådt og tørt. 

Træffet bød udover biler også på en helt fantastisk stemning, kombineret med fælles cruise ud i det blå, hvor de potente motorer blev luftet godt igennem – virkelig en oplevelse for de mange publikummer, der på turen stod og vinkede mens den ene fede amerikanerbil efter den anden, strøg forbi og efterlagde sig en frisk duft af benzin eller tyk røgsky, hvor koblingen lige ”smuttede” og dækkene blev varme – noget som der er et must, for et rigtigt amerikanerbilstræf. 

Det populære DealerStreet, som de mange deltagere ser frem til at besøge, bød i år også på rigtig mange spændende ting. Med alt fra dæk og fælge til airbrush, tøj og værktøj – dealere fra hele landet, som er med til at give træffet liv og indhold. Denne gade blev flittigt besøgt og mange ting skiftede hænder i løbet af weekenden. Stemningen var på denne gade også helt unik, med musik i de forskellige boder, dealere der var klædt på i vaskeægte western stil og boder der var bygget i stilen. 

På vegne af redaktionen på Bilmesser.dk, vil vi gerne sig tak for et helt igennem fantastisk træf, som vi varmt kan anbefale alle nysgerrige at tage til – Det er gratis, så husk at sæt kryds i kalenderen til næste år. 

Helena Jensen
Morten Svendsen
kommentarer
Skriv besked..
SPONSOR BANNER
[AFHOLDTE EVENTS]
Bilmesse & Brugtmarked - Forå...
Selvom foråret på ingen måde havde vist sig og vi hver uge blev overra...
[NYHEDER]
Konkurrencer til de k&osl...
12 måneders fri benzin, en køretur i drømmebilen eller...
[NYHEDER]
Ford tilbyder tuning med ...
Eftermonteret udstyr udviklet særligt til Fords modeller fra en r&ae...
[NYHEDER]
Vi kårer Året...
Et fantastisk bilår med rigtig mange spændende nyheder og mode...
[NYHEDER]
Se den nye Porsche 911 Ca...
Med 911 Carrera T genopliver Porsche det puristiske koncept med 911 T fra ...