SPONSOR BANNER
FORSIDE | EVENTKALENDER | AFHOLDTE EVENTS | BILPROFILER | MARKEDSPLADS | FORUM | NYHEDER | KONKURRENCER | LINKS | KONTAKT
Fast & Furious 7 Event
08-04-2015, Af Lasse Petersen

Sidste år afholdte vi Fast & Furious 6 Event i Drive In Bio Lynge i regn der væltede ned lige fra start til slut. I år tog vi chancen igen og lukkede Drive-In Bio Lynge af en hel aften og inviterede alle vores brugere til et event med fart over feltet! Heldigvis var vejret bedre og det betød fuldt hus i Drive In Bio med langt over 1500 mennesker!

På bedste vis forvandlede vi igen i år hele området, der har plads til ca. 750-800 biler om til den helt rigtige Fast & Furious stil – det betød masser af lækre biler, et kæmpe træf med mulighed for at vise sin bil frem, RedBull kiggede forbi med sin DJ, kæmpe festfyrværkeri også viste vi Fast & Furious 1, 3 og sluttede tilsidst af, med at vise den helt nye Fast & Furious 7 - aftenen inden den officielle premiere!

Portene var sat til at åbne op fra kl. 18.00 - men allerede da klokken rundede 15.00 var køen så småt begyndt. Folk var kommet for at være sikre på de bedste pladser og flere var endda kommet hele vejen fra Fyn og Jylland. Som tiden gik mens vi gjorde klar, blev køen kun længere og længere og derfor valgte vi at åbne op kl. 17.

Der gik ikke lang tid før den store bio 2 var fyldt og derefter blev der stille og roligt fyldt op i de øvrige to bio'er. Folk havde medbragt grill, pølser og brød i rigelige mængder samt det gode humør. Vi var så heldige at slippe for regnvejret hele aftenen på trods af, at vi havde hagl, regn og vind et par timer inden vi åbnede.

Der var hele aftenen en helt fantastisk stemning på pladsen, folk hyggede sig, fik lige god mad og når vinden blev for kold, trak man sig ind i bilerne og varmede sig. Der blev kigget på biler det meste af aftenen mens spændingen bare steg og steg indtil den helt nye Fast & Furious 7 blev sat på. 

Vi takker alle der kiggede forbi denne aften og til alle dem som vi fik en hyggelig sludder med. Vi håber I alle havde en fantastisk aften - Hvis Universal Studios vælger at lave flere F&F film, så er det helt sikkert ikke sidste gang vi ses i Drive In Bio. 

Kasper Kjøller
Lasse Petersen
kontakt@bilmesser.dk
kommentarer
Skriv besked..
SPONSOR BANNER
[AFHOLDTE EVENTS]
Bilmesse & Brugtmarked - Forå...
Selvom foråret på ingen måde havde vist sig og vi hver uge blev overra...
[NYHEDER]
Konkurrencer til de k&osl...
12 måneders fri benzin, en køretur i drømmebilen eller...
[NYHEDER]
Ford tilbyder tuning med ...
Eftermonteret udstyr udviklet særligt til Fords modeller fra en r&ae...
[NYHEDER]
Vi kårer Året...
Et fantastisk bilår med rigtig mange spændende nyheder og mode...
[NYHEDER]
Se den nye Porsche 911 Ca...
Med 911 Carrera T genopliver Porsche det puristiske koncept med 911 T fra ...